ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φιλική ήττα της Ειρηνούπολης από τον Άρη (φωτο)

Ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι έδωσε ανήμερα των Φώτων ο ΑΣ Ειρηνούπολης, αντιμετωπίζοντας τον ιστορικό Άρη Θεσσαλονίκης στο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ στο Ταγαροχώρι.

Το ματς έγινε υπό τα βλέμματα αρκετών φιλάθλων, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να αγωνίζεται ως ποδοσφαιριστής της Ειρηνούπολης απέναντι στην ομάδα της οποίας ανέλαβε επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος πριν από λίγους μήνες!

Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν εμφανής στον αγωνιστικό χώρο, με τους «κιτρινόμαυρους» να επικρατούν εύκολα με σκορ 5-0.

Το 0-1 έκανε στο 22’ ο Κόκε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Μελισσάς, ενώ στο 44’ ο Ν’Λουντούλου μετά από σέντρα του Καλογέρη δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 0-2.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Άρης τριπλασίασε τα τέρματά του με κεφαλιά του Κυβελίδη.

Το 0-4 διαμόρφωσε στο 65’ ο Σέρχιο Κόκε με νέα εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε αυτή τη φορά ο Στέφανος Ντόγος, ενώ το τελικό 0-5 σημείωσε στο 84’ ο Ανδρεάκος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μελτζανίδης με βοηθούς τους Γιάντση και Χρυσάνη.

ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗ: Σταματέλος, Βαλδήρ, Τούφας, Ντούιτς, Παπαγεωργίου, Νικολαϊδης, Γιαουτζής, Έξαρχος, Τάσος, Καρυπίδης, Ν. Παπαδόπουλος.
Έπαιξαν και οι Τενεκετζής, Λ. Παπαδόπουλος, Χουιλουλίδης, Τσούπρος, Παπαϊωάννου, Βούλγαρης, Ασλαμπάλογλου, Θεοδωρίδης, Τερζής, Παντζαρτζίδης, Χ. Συμεωνίδης.

ΑΡΗΣ: Tζινάρ, Ντόγος, Ιντζίδης, Μαζουλουξής, Βουτσιάς, Μελισσάς, Καλογέρης, Κόκε, Ν΄Λουντούλου, Κυβελίδης, Μπουλγκουρίδης.
Αγωνίστηκαν ακόμη οι Καπνίδης, Κωνσταντινίδης, Σαμαρόπουλος, Παυλίδης, Ανδρεάκος,  Ιακωβίδης, Μπαξεβάνος.

Μετά το τέλος του αγώνα ο κ. Καρυπίδης παρέθεσε γεύμα στην ομάδα του Αρη. 

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR