ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φιλική ήττα για τον Ατρόμητο Διαβατού και μεταγραφές

Φιλικό περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα προετοιμασίας του Ατρόμητου Διαβατού. Η ομάδα του Μπάμπη Πετρίδη έχασε με σκορ 2-4 από τον Αριστοτέλη Καταχά, με τα τέρματα των γηπεδούχων να τα πετυχαίνουν ο νεοαποκτηθείς Φέιμ και ο Βενιαμίν της ομάδας, Φωτόπουλος.

Ο προπονητής του Ατρομήτου έβγαλε τα δικά του συμπεράσματα και μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του και την συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του.

Για τον Ατρόμητο Διαβατού ξεκίνησαν οι: Δημόπουλος, Αρβανιτίδης, Φαρμάκης, Μουρατίδης, Νικολαΐδης, Καραβασίλης, Τέτος, Τσανασίδης, Λιλιόπουλος, Οικονόμου Χ., Φέιμ

Αγωνίστηκαν και οι: Τσανακτσίδης, Φωτόπουλος, Αλεξανδρής

Την Τετάρτη (19/8) στο γήπεδο του Διαβατού, ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον Άραχο σε μία ακόμη φιλική αναμέτρηση.

Μετά το τέλος του φιλικού με τον Αριστοτέλη Καταχά η διοίκηση του Ατρομήτου ανακοίνωσε την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών πέρα από την απόκτηση του Χρήστου Φέιμ που σας αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας.

Ο λόγος για τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό Σάκη Τέτο, τον 29χρονο αμυντικό Μανώλης Νικολαΐδης από τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και τον νεαρό Ακύλα Αλεξανδρή, γιο του πρώην διεθνή επιθετικού Αλέκου Αλεξανδρή, ο οποίος θα κάνει μάλιστα το πρώτο του δελτίο.

Αλέξανδρος Τσακιρίδης