ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Με ανανεωμένη διοίκηση ετοιμάζεται πυρετωδώς για την Α1 ο Άραχος (φωτο)
Ο πρόεδρος της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου, Σίμος Μυλωνάς με το «νέο αίμα» της διοίκησης, τον γενικό αρχηγό Σωτήρη Παπαδόπουλο

Με ανανεωμένη διοίκηση ετοιμάζεται πυρετωδώς για την Α1 ο Άραχος (φωτο)

Μετά την καθιερωμένη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε συνήλθε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου, στο οποίο συνεχίζουν τα περισσότερα μέλη από την προηγούμενη διοίκηση, ενώ έχουν προστεθεί και κάποια καινούργια.

Στην προεδρία του συλλόγου παρέμεινε ο Σίμος Μυλωνάς, ενώ στόχος της ομάδας για τη νέα περίοδο είναι η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου που θα πετύχει γρήγορα την παραμονή στην Α1 κατηγορία, πραγματοποιώντας μια αξιοπρεπή πορεία.

Οι μέχρι τώρα κινήσεις της νέας διοίκησης στοχεύουν προς αυτή την κατεύθυνση αφού συμφώνησε και θα συνεργαστεί με έναν επιτυχημένο προπονητή όπως ο Σάκης Παγγούρας, ενώ έχει ήδη ανακοινώσει επτά μεταγραφές. Επίσης, ανανέωσε την συνεργασία της με άλλους τρεις παίκτες από την περσινή ομάδα, τους Μερόκη, Κολουμπριτσίδη και Μπαράκη.

Η νέα διοίκηση παίρνει την σκυτάλη από την προηγούμενη, η οποία ήταν απόλυτα επιτυχημένη αφού κατάφερε τα τρία τελευταία χρόνια να οδηγήσει την Ποντιακή Νεολαία, μια ομάδα ενός αμιγώς ποντιακού χωριού 400 κατοίκων, από την Γ’ κατηγορία στα «σαλόνια» της Α1 ΕΠΣΗ!

Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αναλυτικά το νέο 11μελές συμβούλιο αποτελείται από τους εξής:

Πρόεδρος: Μυλωνάς Σίμος
Αντιπρόεδρος: Τριανταφυλλίδης Χρήστος
Γεν. Γραμματέας: Σαββίδης Χαράλαμπος
Γεν. Αρχηγός: Παπαδόπουλος Σωτήρης
Ταμίας: Παναγιωτίδης Αβραάμ
Έφορος Ποδοσφαίρου – Υπευθ. Τύπου & Δημ. Σχέσεων: Πετρίδης Παντελής
Έφοροι Γηπέδου: Ασδαρίδης Χρήστος, Γαβριηλίδης Θεόφιλος
Μέλη: Γελαδάρης Αναστάσιος, Παρλαπάνας Βασίλης, Αντωνίου Χαράλαμπος.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Με προσωπική προσφορά των μελών της διοίκησης ξεκίνησαν τα έργα στο γήπεδο του Αράχου, όπου γίνονται βελτιώσεις στον αγωνιστικό χώρο και εργασίες για την αντικατάσταση των πάγκων με νέους πιο σύγχρονους. Ακόμη, θα γίνει επέκταση των αποδυτηρίων ώστε να γίνουν πιο ευρύχωρα τόσο για τους γηπεδούχους όσο και τους φιλοξενούμενους αλλά και για τους διαιτητές.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν...