ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ο Χρήστος Ασλανίδης για πρόεδρος στον Φίλιππο Μελίκης

Συνεδριάζει σήμερα το Δ.Σ. του Φιλίππου Μελίκης, όπου θα γίνουν γνωστές οι προθέσεις κάποιων ανθρώπων που σκέφτονται να αποχωρήσουν από αυτό αλλά και ορισμένων που εξέφρασαν την επιθυμία να πλαισιώσουν αυτούς που θα παραμείνουν.

Το σίγουρο είναι ότι δεν θέλει να παραμείνει στην θέση του προέδρου ο Δημήτρης Μπιτόπουλος και κατά πάσα πιθανότητα θα τον αντικαταστήσει το μέλος της διοίκησης Χρήστος Ασλανίδης, ο οποίος προτάθηκε για την θέση αυτή και όπως δείχνουν τα πράγματα θα την αποδεχθεί.

Στην σημερινή συνεδρίαση θα οριστεί επίσης η ημερομηνία για την γενική συνέλευση της ομάδας, η οποία θα γίνει πιθανότατα μέσα στο επόμενο Σαββατοκύριακο.

Επειδή τα περισσότερα πρόσωπα της προηγούμενης διοίκησης θα παραμείνουν και στο νέο Δ.Σ., υπάρχει η θέληση να συνεχιστεί η συνεργασία με τον προπονητή Γιάννη Κερλίδη, που τελείωσε επιτυχημένα την περασμένη σεζόν στον πάγκο της ομάδας.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι η διοίκηση είναι απόλυτα ικανοποιημένη από την μέχρι τώρα συμπαράσταση του κόσμου, κυρίως στο οικονομικό κομμάτι και ευελπιστεί ότι οι φίλαθλοι θα σταθούν στο πλευρό της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο ώστε να την βοηθήσουν να πετύχει τους στόχους της.