ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στην Γ' Εθνική η Κρύα Βρύση, νίκησε 3-1 την Ειρηνούπολη!

Την ήττα γνώρισε ο ΑΣ Ειρηνούπολης και στον τελευταίο αγώνα για τα μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική. Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη έχασε στην Κρύα Βρύση από τον τοπικό Απόλλωνα με σκορ 3-1, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μετά από αυτή τη νίκη την κατάκτηση της πρώτης προνομιούχου θέσης!

Αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι που ήθελαν μόνο τη νίκη, ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και εκτός από τα τρία τέρματα που πέτυχαν, είχαν και πέντε δοκάρια!

Στο πρώτο μέρος εμφανίστηκαν αγχωμένοι, ωστόσο δημιούργησαν κλασικές ευκαιρίες στα καρε του Σεϊτανιδη με αποκορύφωμα τα δοκάρια των Γιώργου Κιτσα (15’) και Μιχαλη Γκοτση (40' και 42')!

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να σκοράρουν στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου αλλά ο Καρυπιδης δεν κατάφερε με πλασέ να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από καλή θέση.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να σκοράρουν γρήγορα, αφού στο 50’ ο Γιώργος Κίτσας πλάσαρε εύστοχα τον Σεϊτανίδη γράφοντας το 1-0 για την Κρύα Βρύση.

Η απάντηση της Ειρηνούπολης ήρθε γρήγορα, με τον Παρσόπουλο να γράφει το 1-1 στο 60ό λεπτό.

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πλήρη πρωτοβουλία και πίεσαν για τη νίκη, με τους Γ. Κίτσα, Νήρλα και Γκότση να απειλούν συνεχώς την εστία των φιλοξενούμενων αλλά να βρίσκουν μπροστά τους τον γκολκίπερ Σεϊτανίδη αλλά και τα δοκάρια!

Τελικά στο 67' ο Νηρλας με κεφαλιά έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Σιδερης σφράγισε τη νίκη της ομάδας του γράφοντας το τελικό 3-1!

Μετά το τέλος του αγώνα ο αντιπεριφερειαρχης Πέλλας κ. Θεοδωριδης και ο αντιπεριφεριαρχης Ημαθίας κ. Καλαιτζιδης παρέδωσαν κύπελλο και μετάλλια στους νικητές για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, η οποία πανηγυρίστηκε δεόντως από παίκτες, προπονητές, παράγοντες και φιλάθλους του Απόλλωνα!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φωτιαδης (Καστοριάς) με βοηθούς τον συντοπίτη του Κεντζιοπουλο και τον Τζιαμπαζη από την Κοζάνη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ (Βαγγελης Ντισιος): Σκαπερδας, Φανιαδης, Παπαδοπουλος Σ., Μπρεγου, Βοταρης Α., Βοταρης Δ. (62' Μισαηλιδης), Κιτσας Γ., Πετριδης (70' Σιδερης), Γκοτσης, Κιτσας Π., Βεζυριανοπουλος (50' Νηρλας).

ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗ (Τυριακιδης Γιώργος): Σειτανιδης, Μανδαλης, Συμεωνιδης, Λαμπριανιδης, Τενεκετζης (70' Παντζαρτζιδης), Ματζιαρίδης, Καρυπιδης, Κουκουρακης, Καραγιαννης, Γκελοσανι (76' λ.τ. Ιωακειμιδης), Παρσοπουλος.

ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

Στο άλλο ματς της ημέρας για τον 3ο όμιλο, ο Κιλκισιακός νίκησε στην έδρα του με 3-1 τον ΠΟ Μουδανίων.

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1) Κρύα Βρύση 15
2) Κιλκισιακός 13
3) Μουδανιά 7
4) Ειρηνούπολη 0