ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μπαράζ: Ηττήθηκε στα Μουδανιά η Ειρηνούπολη

Μία ακόμη ήττα στα μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική κατηγορία γνώρισε ο ΑΣ Ειρηνούπολης, ο οποίος έχασε και στα Μουδανιά από την τοπική ομάδα με σκορ 2-1.

Το ματς ήταν βαθμολογικά αδιάφορο με τις δύο ομάδες να παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες. Στο πρώτο μέρος χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, με τους γηπεδούχους να φτάνουν τελικά στο γκολ στο 45’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ταρασίδη.

Οι Ημαθιώτες έφεραν το ματς στα ίσια στο 57ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λαμπριανίδη, όμως δύο λεπτά πριν το φινάλε οι γηπεδούχοι πέτυχαν το νικητήριο γκολ με νέα εκτέλεση πέναλτι, αυτή τη φορά από τον Νάση που έγραψε το τελικό 2-1!

ΜΟΥΔΑΝΙΑ: Σαρασιάνος (50΄ Παπαβασιλείου), Αλμανίδης, ΓΚΙΑΟΥΡΗΣ, ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ Β., Καραγιώργης, ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, Σμυρλής (43΄ Νεοχωρίτης), Πολυζωίδης (46΄ Αράπης), Ταρασίδης, Νάσης, ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ.

ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗ: Ιωακειμίδης, Συμεωνίδης, Μανδάλης, ΤΕΝΕΚΕΤΖΗΣ, Αργυρίου, ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗΣ, Σαμψωνίδης, Μαντζαρίδης, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΚΕΛΟΣΑΝΙ, Παρσόπουλος (85΄ Παπαϊωάννου).

Στο άλλο ματς της 5ης αγωνιστικής ο Κιλκισιακός επιβλήθηκε με 3-1 του πρωτοπόρου Απόλλωνα Κρύας Βρύσης και έμεινε ζωντανός στο κηνύγι της πρώτης θέσης που οδηγεί στην άνοδο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 5 αγώνες)

1) Κρύα Βρύση 12
2) Κιλκισιακός 10
3) Μουδανιά 7
4) Ειρηνούπολη 0

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 25/05…