ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Έχασε και από τον Κιλκισιακό (εντός) η Ειρηνούπολη

Την 4η ήττα σε ισάριθμα ματς για τα μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική γνώρισε το απόγευμα της Τετάρτης η Ειρηνούπολη, αυτή την φορά από τον Κιλκισιακό με σκορ 2-4 στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας.

Έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες και με πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τους γηπεδούχους να αγωνίζονται χωρίς κίνητρο και να παίζουν ανοιχτά, ενώ τους φιλοξενούμενους να «χτυπούν» στις κόντρα επιθέσεις.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Κεφάτες μπήκαν στο γήπεδο οι δύο ομάδες και μόλις στο 7΄ ο Τενεκετζής κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από αντίπαλο αμυντικό μέσα στην περιοχή του Κιλκισιακού, με τον Πέτγαζλη να το εκτελεί και να ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους!

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση, καθώς δύο λεπτά αργότερα ο Παρπουτσής από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ ξεχύθηκε στην αντεπίθεση, πέρασε τον Ιωακειμίδη και πάσαρε στον Τακαβάκη, ο οποίος σε κενή εστία έκανε το 1-1.

Στο 20’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε προσπάθεια του Πέτγαζλη, ενώ στο 27’ πήραν και πάλι το προβάδισμα! Ο Αργυρίου εκτέλεσε φάουλ με τον Ζάικο να αποκρούει αρχικά, τη μπάλα να καταλήγει πλάγια στον Τζεϊρανίδη ο οποίος με σέντρα βρήκε τον Καραγιάννη που από κοντά με το κεφάλι έγραψε το 2-1.

Στο 35’ ο Παρπουτσής βγήκε στην πλάτη της άμυνας αλλά στην προσπάθειά του να περάσει τον Ιωακειμίδη, ο γκολκίπερ των γηπεδούχων μπλόκαρε την μπάλα. Τρία λεπτά αργότερα ο Τακαβάκης με πολύ όμορφη κάθετη μπαλιά βρήκε τον Μπελίτσα, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον γκολκίπερ της Ειρηνούπολης ισοφαρίζοντας σε 2-2!

Στο 44’ σε μία από πολλές αντεπιθέσεις που έβγαλαν οι φιλοξενούμενοι, ο Μπελίτσας από αριστερά γύρισε στον Σωκράτη Παπαδόπουλο αλλά το πλασέ του τελευταίου πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ιωακειμίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και στο 56’ έκαναν το 2-3 με τον Μπελίτσα, ο οποίος εκτέλεσε απευθείας φάουλ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα και αφήνοντας άγαλμα τον Ιωακειμίδη.

Στο 60’ ο Αργυρίου εκτέλεσε φάουλ από δεξιά με τον Καρυπίδη να πιάνει την κεφαλιά αλλά την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να περνάει άουτ, ενώ στο 80’ οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν κι άλλο τον δείκτη του σκορ, όταν ο Νικολαΐδης έκανε ωραία ατομική προσπάθεια από αριστερά, γύρισε τη μπάλα στην περιοχή και ο Αργυρίου στην προσπάθειά του να αποκρούσει, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το τελικό 2-4!

ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Πολύ καλή παρουσία από τους φιλοξενούμενους είχαν οι Μπελίτσας, Παπουρτσής και Τακαβάκης ενώ από την ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη πάλεψαν οι Τζεϊρανίδης, Σαμψωνίδης και Καραγιάννης.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Καλή ήταν σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Ζούγρα από την Κοζάνη και του Α΄ βοηθού Τσιαμπάζη, ενώ ο β΄ βοηθός Τζιουβάρας άφησε με παράπονα τους γηπεδούχους για την φάση του πρώτου γκολ του Κιλκισιακού που προήλθε από οφσάιντ.

ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗ: Ιωακειμίδης, Μανδάλης, Αργυρίου, Τενεκετζής, ΤΖΕΪΡΑΝΙΔΗΣ, Γκελοσάνι (46΄ Λαμπριανίδης), Καρυπίδης (73΄ Παρσόπουλος), Κουκουράκης ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΑΜΨΩΝΙΔΗΣ Πέτγαζλης (46΄ Συμεωνίδης).

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Ζάικος, Τιτόπουλος (85΄ Κωνσταντινίδης), Κομπαλία, Χότζα, Ματεντζίδης, Παπαδόπουλος Σαβ. (58΄ Νικολαΐδης), ΜΠΕΛΙΤΣΑΣ, Παπαδόπουλος Σωκ., ΤΑΚΑΒΑΚΗΣ, Λογγινίδης, ΠΑΡΠΟΥΤΣΗΣ (64΄ Μάναλης).

* Στο άλλο ματς της ημέρας ο Απόλλων Κρύας Βρύσης επικράτησε στο γήπεδό του με 3-0 του ΠΟ Μουδανίων και ουσιαστικά "κλείδωσε" την πρώτη θέση του 3ου ομίλου που οδηγεί στην Γ' Εθνική.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Τσακιρίδης