ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τέλος στο όνειρο της ανόδου για την Ειρηνούπολη!

Εκτός διεκδίκησης της πρώτης προνομιούχου θέσης που οδηγεί στην άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία έμεινε ο ΑΣ Ειρηνούπολης.

Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη, αν και βελτιωμένη σε σχέση με το ματς κόντρα στα Μουδανιά, γνώρισε νέα ήττα στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας, αυτή τη φορά από τον πρωτοπόρο του τρίτου ομίλου Απόλλωνα Κρύας Βρύσης με 1-0 και απώλεσε και τις τελευταίες ελπίδες που της είχαν απομείνει για την άνοδο!

Αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος και στο 6’ απείλησαν για πρώτη φορά στο ματς με το σουτ του Καρυπίδη από πλάγια θέση να φεύγει λίγο άουτ.

Στο 21’ οι Καραγιάννης και Τζεϊρανίδης δεν μπόρεσαν να σκοράρουν από κοντά, ενώ πέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με το σουτ του Πετρίδη να φεύγει μόλις άουτ.

Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους η ομάδα της Κρύας Βρύσης ανέβασε την απόδοσή της και στο 37’ πήρε κεφάλι στο σκορ, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μιχαηλίδης πήδηξε πιο ψηλά απ όλους και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ιωακειμίδη γράφοντας το 0-1!

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με ένταση και στο 51’ ο Έξαρχος «κλάδεψε» από πίσω αντίπαλό του και δέχθηκε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Παπαργυρίου, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες!

Παρόλα αυτά η Ειρηνούπολη πάλεψε για την ισοφάριση και στο 61’ το απευθείας χτύπημα φάουλ του Σαμψωνίδη κατέληξε λίγο άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν στην κόντρα επίθεση και στο 67’ κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Γ. Κίτσα από τον Ιωακειμίδη, αλλά ο Νύρλος που το εκτέλεσε έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων!

Στο 72’ λίγο έλλειψε να γίνει το 1-1 αλλά ο Σκαπέρδας απέκρουσε δύσκολα το απευθείας φάουλ του Αργυρίου, ενώ πέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν νέο πέναλτι σε ανατροπή του Πετρίδη από τον Τζεϊρανίδη.

Ωστόσο δεν κατάφεραν και πάλι να σκοράρουν, αφού ο Ιωακειμίδης απέκρουσε την εκτέλεση του Γ. Κίτσα!!

Οι παίκτες της Ειρηνούπολης προσπάθησαν μέχρι τέλους για την ισοφάριση όμως αυτή δεν ήρθε και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν τη μεγάλη νίκη, μαζί με τους 200 και πλέον φιλάθλους τους!

Καλή ήταν η διαιτησία του Παπαργυρίου από την Πιερία και των βοηθών του, Γιαμουζή και Θεοδώρου.

ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗ: Ιωακειμίδης, Μανδάλης, Συμεωνίδης, Τζεϊρανίδης, Αργυρίου, Κουκουράκης, Καρυπίδης (54΄ Σαμψωνίδης), Λαμπριανίδης (58΄ Παρσόπουλος), Καραγιάννης, Έξαρχος, Γκελοσάνι (76΄ Πέτγαζλης).

ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ: Σκαπέρδας, Παπαδόπουλος Γ., Παπαδόπουλος Σ., Μπρέγκου, Μισαηλίδης, Βοτάρης, Κίτσας Γ. (85΄ Βοτάρης), Πετρίδης, Κίτσας Π., Νύρλος, Σιδηρόπουλος (58΄ Γκότσης).

Στο άλλο ματς του ομίλου ο ΠΟ Μουδανίων αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 στο γήπεδό του με αντίπαλο τον Κιλκισιακό.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγώνες)
1) Κρύα Βρύση 9
2) Κιλκισιακός 4
3) Μουδανιά 4
4) Ειρηνούπολη 0

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 18/05...