ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Το τελευταίο χαρτί για την άνοδο παίζει η Ειρηνούπολη!

Το τελευταίο της χαρτί για την κατάληψη της πρώτης θέσης του τρίτου ομίλου παίζει το απόγευμα της Κυριακής (17/05, 17:00 - live από το kerkidasport.gr) ο ΑΣ Ειρηνούπολης, ο οποίος υποδέχεται στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας τον πρωτοπόρο Απόλλων Κρύας Βρύσης.

Η ομάδα της Ημαθίας, μετά τις δύο ήττες που γνώρισε σε ισάριθμα ματς στο ξεκίνημα των μπαράζ, θα πρέπει να πετύχει το απόλυτο στην συνέχεια για να μπορέσει να διατηρήσει τις ελπίδες της για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Στο παιχνίδι της Κυριακής ο Γιώργος Τυριακίδης θα έχει τρεις σημαντικές απουσίες, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Τενεκετζή και των τραυματιών Βαλδήρ και Κάρλος που πιθανότατα θα χάσουν και τα υπόλοιπα παιχνίδια που απομένουν.

Αντίθετα από το απουσιολόγιο του προπονητή της Ειρηνούπολης βγήκε ο Γρηγόρης Αργυρίου, ο οποίος επιστρέφει μετά την αποβολή του στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Κιλκισιακό.

Όπως προαναφέραμε, η αναμέτρηση με την Κρύα Βρύση θα γίνει και αυτή (όπως και το επόμενο ματς με τον Κιλκισιακό) στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας και οι άνθρωποι της Ειρηνούπολης περιμένουν για μία ακόμη φορά την θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων του νομού. Σημειώνεται πως η είσοδος για τις γυναίκες και τα παιδιά θα είναι και πάλι ελεύθερη.

Το παιχνίδι θα διαιτητεύσει ο Παπαργυρίου από την Πιερία, με βοηθούς τους συντοπίτες του Γιαμουζή και Θεοδώρου.

Τζεϊρανίδης: «Υπάρχουν ακόμα ελπίδες»

Δηλώσεις για τον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής έκανε στο kerkidasport.gr ο έμπειρος αμυντικός της Ειρηνούπολης, Γιώργος Τζεϊρανίδης, ο οποίος ανέφερε τα εξής:

«Ξέρουμε ότι τα περιθώρια έχουν λιγοστέψει. Παρόλα αυτά μαθηματικά υπάρχουν ακόμα ελπίδες. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και θα τα δώσουμε όλα για να επιστρέψει η ομάδα στις καλές εμφανίσεις. Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα που διαθέτει πολλούς καλούς και έμπειρους παίκτες και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Τσακιρίδης