ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μπαράζ: Άδικη ήττα για την Ειρηνούπολη στο Κιλκίς

Άδικη ήττα γνώρισε στο Κιλκίς ο ΑΣ Ειρηνούπολης, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία στον τρίτο όμιλο των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία και τον οποίο παρακολουθήσατε "λεπτό προς λεπτό" από το kerkidasport.gr.

Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη έχασε με 2-1 από τον τοπικό Κιλκισιακό με τέρμα που δέχθηκε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και ενώ αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Αργυρίου από το 78’!

Αγωνιστικά, το ματς ήταν ισορροπημένο σε όλη τη διάρκειά του με τους γηπεδούχους να «χτυπούν» στα τελευταία λεπτά των δύο ημιχρόνων και να «κλέβουν» τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η πρώτη καλή φάση ανήκε στους φιλοξενούμενους, όταν στο 12' ο Αργυρίου εκτέλεσε κόρνερ και ο Παρσόπουλος έπιασε από καλή θέση την κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Κιλκισιακού!

Ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Μάναλη να σουτάρει λίγο έξω από την περιοχή και τη μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Σεϊτανίδη.

Στο 26’ νέα ευκαιρία για τον Κιλκισιακό όταν ο Λογγινίδης σούταρε έξω από περιοχή, ο Σεϊτανίδης απέκρουσε αρχικά, η μπάλα κατέληξε στον Παρπουτσή που με εξουδετερωμένο τον γκολκίπερ της Ειρηνούπολης σούταρε άουτ!

Οι προσπάθειες των γηπεδούχων καρποφόρησαν στο 39’ όταν ο Μάναλης έβγαλε ωραία κάθετη μπαλιά για τον Παρπουτσή, αυτός μπήκε στην περιοχή της Ειρηνούπλης και από θέση τετ-α-τετ πλάσαρε εύστοχα τον Σεϊτανίδη γράφοντας το 1-0!

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Ειρηνούπολης μπήκε πιο δυνατά και σ’ αυτό βοήθησαν οι δύο αλλαγές που έκανε ο Γιώργος Τυριακίδης (Τενεκετζής και Πέτγαζλης αντί Μανδάλη και Παρσόπουλου), οι οποίες έδωσαν άλλη πνοή στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Στο 48’ ο Έξαρχος εκτέλεσε απευθείας φάουλ με τη μπάλα να χτυπάει πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κιλκισιακού και στην συνέχεια να φαίνεται να σκάει μέσα από την γραμμή του τέρματος, με τον πρώτο βοηθό όμως να μην κατακυρώνει το γκολ! Στην εξέλιξη της φάσης ο Καραγιάννης από κοντά έστειλε με γυριστό σουτ τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ και σωστά ακυρώθηκε το τέρμα!

Λίγα λεπτά αργότερα καρποφόρησε η υπεροχή των φιλοξενουμένων, οι οποίοι έφεραν το ματς στα ίσια. Ήταν το 54' όταν μετά από γέμισμα στην περιοχή του Κιλκισιακού ο Καραγιάννης πήρε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα κατέληξε στον Πέτγαζλη που από κοντά ισοφάρισε με σουτ σε 1-1!

Στο 69’ οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στην επανάληψη όταν ο Λογγινίδης εκτέλεσε κόρνερ, με τον Ματετζίδη να πιάνει την κεφαλιά από καλή θέση αλλά τη μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 74’ ο Συμεωνίδης απάντησε στις ευκαιρίες βρίσκοντας ωραία τον Έξαρχο, ο οποίος πέρασε ωραία τον προσωπικό του αντίπαλο και πλάσαρε τον αντίπαλο γκολκίπερ, αλλά την τελευταία στιγμή η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο και κατέληξε κόρνερ!

Τα δεδομένα άλλαξαν στο 78ο λεπτό, όταν οι Ημαθιώτες έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αυστηρής αποβολής του Αργυρίου με απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα από πίσω στον Μπελίτσα!

Η Ειρηνούπολη ωστόσο έδειχνε να κρατάει το ισόπαλο αποτέλεσμα και μάλιστα στο 88’ έχασε μία ακόμη ευκαιρία, όταν ο Καραγιάννης κατέβασε ωραία τη μπάλα, γύρισε και σούταρε αμέσως, αλλά το σουτ σταμάτησε σε σώματα αμυντικών.

Η ψυχρολουσία για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Τακαβάκης γύρισε τη μπάλα στην περιοχή της Ειρηνούπολης, αυτή έφτασε στον Παντελιάδη ο οποίος με εξουδετερωμένο τον Σεϊτανίδη έγραψε με κεφαλιά το τελικό 2-1 για τους γηπεδούχους!

Με παράπονα άφησε τους φιλοξενούμενους η διαιτησία του Φωτιάδη από τη Καστοριά και των βοηθών του Ιωαννίδη και Τζουβάρα από τη Κοζάνη.

Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Έξαρχος, Τζεϊρανίδης, Κουκουράκης, Τενεκετζής, Κομπαλία και Μπελίτσας, ενώ όπως προαναφέραμε αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Αργυρίου στο 78ο λεπτό.

* Το άλλο ματς του ομίλου, μεταξύ ΠΟ Μουδανίων και Κρύας Βρύσης, διεξάγεται την Κυριακή (10/05) στις 5 το απόγευμα.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ (Σάββας Παντελιάδης): Πεχλιβανίδης, Καλόνικος, Κομπαλία, Χότζα, Ματεντζίδης, Παπαδόπουλος Σάββας, Μπελίτσας (90’+ Κωνσταντινίδης), Λογγινίδης, Μάναλης (75’ Τακαβάκης), Παντελιάδης, Παρπουτσής (65’ Παπαδόπουλος Σωκράτης).

ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗ (Γιώργος Τυριακίδης): Σεϊτανίδης, Συμεωνίδης, Αργυρίου, Βαλδήρ, Τζεϊρανίδης, Κουκουράκης, Μανδάλης (46’ Τενεκετζής), Λαμπριανίδης, Καραγιάννης, Έξαρχος (79' Γκελοσάνι), Παρσόπουλος (46’ Πέτγαζλης).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 11/05...