ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η απάντηση της Καψόχωρας στην ανακοίνωση της Θύελλας Σταυρού

Ανακοίνωση - απάντηση στην Θύελλα Σταυρού, για το όσα κατήγγειλε ότι έγιναν στο ματς της περασμένης Κυριακής μεταξύ την δύο ομάδων, εξέδωσε η διοίκηση της ΑΕ Καψόχωρας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Η διοίκηση της ΑΕ Καψόχωρας έκφραζει την έντονη δυσαρέσκεια της για την ανακοίνωση ντροπή της θύελλα σταυρού καθως επρόκειτο για καταφανεστατη συκοφαντική δυσφήμιση, και άνανδρη επίθεση προς τον οργανισμό της ομάδος μας..

Οσο αναφορά την φιλοξενία μας ειταν αριστη και ουδέποτε γίνανε αυτά που αναφέρει η ανακοίνωση της θύελλα σταυρού..

Δυστυχώς, αποδεικνύεται ότι είστε υποτελείς σε καποιον και διπρόσωποι, είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχετε μπέσα και ειλικρίνεια.

Για το θεμα του παρατηρητη που παπαγαλιζετε νομιζω λυθηκε αμεσα με τις γρήγορες κινήσεις μας σαν διοίκηση και με την σύμφωνη γνώμη ολων το παιχνίδι ξεκίνησε στην ωρα του.

Για το ατυχές συμβαν που εγινε με τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Τραουδα ο παίκτης μας αποβλήθηκε με κόκκινη καρτα ορθά και αφού ο διαιτητής κίνησε τις απαραίτητες διαδικασίες εκρινε ότι μπορούσε να συνεχίσει κανονικά το παιχνίδι και αυτό έκανε...

Εσύ καρικατούρα του Jim carray που συνέταξες
Την ανακοίνωση, εσύ που είσαι ο χρηματοδοτης και ο αρχών της θύελλα σταυρού, πόσο μένος και κόμπλεξ εχεις για την ομάδας μας , πόσο ακόμα θα μας κυνηγήσεις με τις άδικες και εξοντωτικές τιμωρίες σου...μάθε να κερδίζεις στο γήπεδο όπως κάνουμε εμείς και μην ψαχνεις δικαιολογίες (ΣΕ 3 παιχνίδια απεναντι μας έχεις ισάριθμες ηττες)

Υ.Γ. αγαπητή θυελα Σταυρου Ξέρουμε οτι εσεις και ο χορηγός σας ζείτε με την ανάμνηση της παλαιάς διοίκησης της ΕΠΣ αναπολωντας κρυφες συμφωνιες και χορηγίες, αλλα αυτά περάσανε κύριοι παίξτε μπάλα στο γήπεδο για να κερδίσετε.!!!!