ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Β' ΕΠΣΗ: Πότε κληρώνει για Play off και Play out - Προβληματισμός στις ομάδες του β' ομίλου!

Την Πέμπτη 22/2 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των Play off και Play out της Β' Ερασιτεχνικής κατηγορίας, ενώ όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣ Ημαθίας, η έναρξή τους καλώς εχόντων των πραγμάτων θα γίνει την Κυριακή 25/2.

Να σημειωθεί ότι από τις ομάδες του β' ομίλου και κυρίως από αυτές του Δήμου Νάουσας (Ολυμπιακός και Αχιλλέας), εκφράζεται έντονος προβληματισμός και οι άνθρωποί τους μιλούν για άνισο αγώνα που θα πρέπει να δώσουν στα Play off, αφού μετά την ένωση των ομίλων, η βαθμολογική διαφορά από τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν απευθείας στην άνοδο, είναι... χαοτική!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ αναφέρει:

Από την Επιτροπή Διοργανώσεων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.) ανακοινώνεται ότι η κλήρωση του προγράμματος των αγώνων play-off & play-out του πρωταθλήματος της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της Ένωσης θα πραγματοποιηθεί την ΠΕΜΠΤΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024 και ώρα 5 μ.μ., στα γραφεία που διατηρεί η Ε.Π.Σ. Ημαθίας, επί της οδού Θεμιστοκλέους και Μητροπόλεως, στη Βέροια.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν την ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024 και ώρα 3:30 μ.μ., με το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής, υπό την αυστηρή προϋπόθεση ότι θα έχει ολοκληρωθεί η επικύρωση της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου και των ΔΥΟ (2) Ομίλων και δεν θα υπάρχει εκκρεμοδικία.

Τα διαγωνιζόμενα Σωματεία θα ενημερωθούν περαιτέρω, με την κοινοποίηση σε αυτά όλου του προγράμματος (ημερομηνίες & ώρες διεξαγωγής αγώνων, γήπεδα τέλεσης αγώνων κτλ). Παρακαλούνται όλα τα Σωματεία-Μέλη που ενδιαφέρονται να παρευρεθούν στην ως άνω διαδικασία, να αποστείλουν μέχρι ΕΝΑΝ (1) Εκπρόσωπο τους το μέγιστο, στο πλαίσιο των μέτρων της Πολιτείας για την καταπολέμηση του κορωνοϊού COVID-19.

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΤΩΝ PLAY OFF

1. Καψόχωρα 32
2. Διαβατός 32
------------------------
3. Ολυμπιακός Ν. 21
------------------------
4. Αχιλλέας Ν. 19
5. Σταυρός 17
6. Αγ. Βαρβάρα 16

ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΤΩΝ PLAY OUT

1ος όμιλος

1. Συκιά 12
2. Παλαιοχώρι 11
3. Άχθος Αρούρης 8
-----------------------
4. Βεργίνα 7

2ος όμιλος

1. Ακαδημία Β. 21
2. Ραχιά 19
3. ΑΕΠ Βέροιας 16
4. Λευκάδια 12
-----------------------
5. Ασώματα 10