ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας από την Α.Ε.Π. Βέροιας (φωτο)

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024, σε μια όμορφη ατμόσφαιρα, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Α.Ε.Π Βέροιας και των τμημάτων υποδομής της Σχολής Ποδοσφαίρου Α.Ε.Π Βέροιας – «Στέφανος Γαϊτάνος, στον κατάμεστο χώρο της ταβέρνας ΠΑΛΙΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ στη Ραχιά.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου της Α.Ε.Π. κ. Γκαϊτατζή Φώτη, του Τεχνικού Δ/ντη της Σχολής κ. Γαϊτάνου Στέφανου, του προπονητικού team, των ποδοσφαιριστών όλων των τμημάτων, γονέων και φίλων της ομάδας, που γέμισαν τον φιλόξενο χώρο του ΠΑΛΙΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ.

Ο Πρόεδρος της ομάδας, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ευχαρίστησε τους γονείς των ποδοσφαιριστών για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς την ομάδα, καθώς και τους οικονομικούς υποστηρικτές της ομάδας και τους επιστημονικούς της συνεργάτες για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του πολιτικού γραφείου του Βουλευτή Ν. Ημαθίας κ. Μπαρτζώκα Α., ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δ. Βέροιας κ. Τζαφερόπουλος Μ., ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και λογιστής της ομάδας κ. Τσαμήτρος Ν. και η Νομική Σύμβουλος της ομάδας κ. Καραγιάννη Γ.

Τυχερή του τεχνικού και προπονητικού team της ομάδας, η προπονήτρια του τμήματος Κ6, Μανωλοπούλου Ανθούλα, η οποία κέρδισε ένα τραπέζι 4 ατόμων στο εστιατόριο Camares, προσφορά του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Α.Ε.Π. Βέροιας κ. Φουρκιώτη Δημήτρη.

Τυχεροί ποδοσφαιριστές για το 2024 αναδείχθηκαν οι:

Α.Ε.Π.: Καφετζής Ιωάννης

Κ16: Κακούλης Επαμεινώντας

Κ14: Γιαννακίδης Στέργιος

Κ12: Γιαννούλης Εμμανουήλ

Κ10: Τζιούρτζιας Νικόλαος

Κ8: Γαλάνης Νικόλαος

Κ6: Τότσκας Δημήτριος, οι οποίοι παρέλαβαν από μια δωροεπιταγή προσφορά των καταστημάτων Sportmania.

Με το πέρας της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ακολούθησε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς της ομάδας. Ευχαριστούμε τους Αφοι Γαλάνη, Καλλυντικά - Γαϊτανίδου Ε., ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Κεχαγιάς Δ., Bikes by Tolis, ΠΑΛΙΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ, Μασάδη Κατερίνα, Φαρμακείο Χατζηκυριακίδου Ε. και το Κρεοπωλείο Καρατζιούλα για την προσφορά των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς.

Τυχερός της λαχειοφόρου αγοράς που κέρδισε ένα κινητό τηλέφωνο XIAOMI ο ποδοσφαιριστής τους τμήματος Κ10 Λαμπριανός Ιντζεβίδης.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς των δώρων της βασιλόπιτας: Εστιατόριο Camares- Φουρκιώτης Δ. & SPORTMANIA.

Θερμές ευχαριστίες στην ταβέρνα ΠΑΛΙΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ - Τεντσογλίδης Κ. για την άριστη φιλοξενία της εκδήλωσης.

'