ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πετούσε... φωτιές η Πατρίδα και συνέτριψε την Επισκοπή! (φωτορεπορτάζ)

Οκτώ γκολ απόλαυσαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν την Τετάρτη (20/12) στο γήπεδο της Πατρίδας!

Η τοπική ομάδα συνέτριψε με το "αγγλικό" 6-2 την Επισκοπή, στο πλαίσιο της εμβόλιμης 13ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΗ, και την έριξε μετά από καιρό από την 3η θέση της βαθμολογίας.

Οι "κιτρινόμαυροι" μπήκαν με άγριες διαθέσεις στο ματς και μόλις στο 5' προηγήθηκαν 1-0 με τον Ανδρίτσο, ενώ στο 12' ο Κονσουλάκης και στο 20' ο Χολέβας ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0!

Με δύο γκολ στο 35' και 38' ο Ανδρίτσος έγραψε το 5-0 πετυχαίνοντας ταυτόχρονα χατ-τρικ, ενώ οι φιλοξενούμενοι στο 40' κατάφεραν να μειώσουν το σκορ και να πάνε με 5-1 στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο φρενήρης ρυθμός έπεσε, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα ακόμη τέρμα, οι φιλοξενούμενοι στο 53' με τον Καρυπίδη και οι γηπεδούχοι στο 67' με τον Γκουργκούτα, για να διαμορφωθεί το τελικό 6-2!

Διαιτησία: Ρηγόπουλος (Χρυσάνης, Γκόγκας).

ΠΑΤΡΙΔΑ: Ευαγγελόπουλος, Ορφανίδης, Μισαηλίδης, Ντινόπουλος, Κονσουλάκης (90'+ Κουπίδης), Χατζόπουλος, Χολέβας (53' Γκουργκούτας), Αθανασιάδης, Ανδρίτσος (89' Τόπι), Ασλάνογλου, Σιδηρόπουλος (53' Κολμπουτσάι).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Λίκα, Μωυσίδης (65' Ντατσής), Ιωαννίδης, Παπαδόπουλος, Σαϊπι, Στυλιανού, Χαλντέντα, Δήμου Ι. (80' Ορφανίδης), Κούβαρος, Καρυπίδης Α., Λούρης.