
- ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
- Posted
- Διαβάστηκε 1605 φορές
- Φωτορεπορτάζ
Πέρασε με "τεσσάρα" από τον Άγιο Γεώργιο η Αλεξάνδρεια (φωτορεπορτάζ)
Τη διαφορά που την χωρίζει από την δεύτερη Νάουσα αύξησε η ΑΕ Αλεξάνδρειας, η οποία πέρασε με 4-0 από τον Άγιο Γεώργιο, για την 13η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΗ.
Οι "πράσινοι" πιστοποίησαν για μία ακόμη αγωνιστική την ανωτερότητά τους και με δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο, έφτασαν σε ένα άνετο τρίποντο.
Το σκορ άνοιξε στο 31' ο Γ. Πιπιλιάρης, ενώ με τη λήξη του ημιχρόνου ο Λίτσι έγραψε το 0-2.
Στο 59' ο Γεωργίου έκανε τρία τα τέρματα της Αλεξάνδρειας, ενώ στο 71' ο Γ. Πιπιλιάρης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τέταρτο της ομάδας του, για το τελικό 0-4.
Διαιτησία: Νησελίτης (Σαμαράς, Μουρατίδης).
ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Καζίλας, Λιάτσος, Φουρκιώτης (26' Εμμανουηλίδης), Στεργιόπουλος, Σπυριδωνίδης, Ντρίζι (71' Λιανός), Σουγκάρης, Καρυπίδης, Σαράφης (50' Αλιμέτα), Γερμάνης, Σταυριανίδης.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Τόλιος, Χλιαρόπουλος (78' Τσακιρίδης), Βλάχος, Τασιόπουλος Α., Κίρτσογλου (68' Βολονάκης), Σωτηράκης, Αβραμόπουλος, Πιπιλιάρης Ι., Πιπιλιάρης Κ. (68' Καψάλης), Γεωργίου (68' Δημόπουλος), Λίτσι (78' Χεράκης)
Φωτορεπορτάζ
https://www.kerkidasport.gr/podosfairo/erasitechniko/30696-perase-me-tessara-apo-ton-agio-georgio-i-aleksandreia-fotoreportaz#sigProId99be1de5ad
Σχετικά Άρθρα
-
Δύσκολη εκκίνηση για τη “Βασίλισσα” – Η επόμενη μέρα μετά τον αποκλεισμό
-
Ολοκληρώθηκε η 2η φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών – Οι ομάδες που προκρίθηκαν
-
Γενική Συνέλευση της Α.Ε. Αλεξάνδρειας για εκλογή νέου Δ.Σ. και σχεδιασμό νέας σεζόν
-
Σε κλίμα συγκίνησης η βράβευση του Χρήστου Μποζίνη από τον ΓΑΣ Κοπανού