ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νέα γκέλα για τη Νάουσα και ισοπαλία 1-1 με το Μακροχώρι (φωτορεπορτάζ)

Δεύτερη συνεχόμενη γκέλα για την ομάδα της Νάουσας, η οποία στο πλαίσιο της εμβόλιμης 13ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΗ, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με το Μακροχώρι.

Έτσι, οι Ναουσαίοι απομακρύνθηκαν τρεις βαθμούς από την πρωτοπόρο Αλεξάνδρεια, έχοντας μάλιστα και ένα ματς περισσότερο.

Το παιχνίδι είχε δύο όψεις, καθώς στο πρώτο μέρος ήταν μέτριο με μία καλή στιγμή από κάθε ομάδα. Στο 25' το Μακροχώρι άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Κιατικίδη, ενώ στο 40' ο Τσιάμπας δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει από πλεονεκτική θέση.

Στην επανάληψη η Νάουσα πίεσε περισσότερο, είχε περισσότερες ευκαιρίες, ενώ από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι είχαν και αυτοί 1-2 καλές στιγμές.

Το 1-1 έγινε στο 78' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αργυρίου, το οποίο κέρδισε ο Τούφας που είχε μπει λίγα λεπτά νωρίτερα ως αλλαγή (ορατή η απουσία του μιας και δεν ξεκίνησε το ματς λόγω ενοχλήσεων), ενώ στο 80' οι Ναουσαίοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Παπαδόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα!

Παρά το αριθμητικό του μειονέκτημα, ο ΦΑΣ προσπάθησε για την ανατροπή αλλά δεν τα κατάφερε, με το ψυχωμένο Μακροχώρι να αντιστέκεται και να παίρνει άξια τον βαθμό της ισοπαλίας.

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία των Μαλούτα, Γκόγκου και Λούρη.

ΝΑΟΥΣΑ: Κωστογλίδης, Γιαννόπουλος (46' Λαφάρας), Βακαλίδης, Αργυρίου, Παπαδόπουλος, Λογγινίδης, Τσιάμπας, Κουκουφίκης (41' Χουρίδης), Μπιγκάνος, Χίσα (75' Τούφας), Παπαγεωργόπουλος.

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Αργυρόπουλος, Φωτόπουλος Θ., Κιατικίδης, Δούκας, Βύζας, Μυλωνάς, Φωτόπουλος Αθ., Γιάννινας (85' Τσικανόπουλος), Βήτος, Τσίλης, Συμεωνίδης (46' Φιλιππίδης).

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΑΡΟΥ