Διαβατός και Καψόχωρα συγχαίρουν τους διαιτητές του ντέρμπι!

Συγχαρητήριες ανακοινώσεις για την διαιτησία του ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Β' ΕΠΣΗ, μεταξύ Διαβατού - Καψόχωρας (1-1), εξέδωσαν οι διοικήσεις των δύο ομάδων!

Αναλυτικά:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΑΒΑΤΟΥ

Το ΔΣ του Ατρόμητου Διαβατού οφείλει να συγχαρεί, παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα στο σημερινό αγώνα, τη διαιτητική τριπλέτα Παπαργυρίου, Χαλατζούκας, Τσίτσης.

Παρά τα όσα υποστηρίζουν οι αντίπαλοί μας, το ήθος και η ακεραιότητα μας μάς επιτάσσει ακόμη και σε άσχημα, για την Ομάδα μας, αποτελέσματα να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να συμβάλλουμε στην πρόοδο και την αναβάθμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Αναμένουμε αυτούς που αμφισβήτησαν τη στάση μας, δημοσίως, να ανακαλέσουν.

ΑΕ ΚΑΨΟΧΩΡΑΣ

Η ΑΕ Καψόχωρας θα ήθελε να επισημάνει την πολύ καλή και καθόλα αντικειμενική διαιτησία στον αγώνα της ομάδας μας με τον Ατρόμητο Διαβατού για την 6η αγωνιστική πρωταθλήματος  και να συγχαρεί τη διαιτητική τριάδα του κ. Παπαργυρίου και των βοηθών του κ. Χαλατζιούκα και κ. Τσίτση.

Η ΑΕ Καψόχωρας, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα γιατί σήμερα η ισοπαλία ήταν για εμάς αρνητικό αποτέλεσμα, οφείλει να αναγνωρίσει την παραπάνω σωστή και δίκαια διαιτησία και εύχεται και στο μέλλον να συναντήσει ανάλογες. Τέτοιες διαιτησίες ανεξαρτήτως αποτελέσματος κοσμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ Η ΚΑΨΟΧΩΡΑ

Η ΑΕ Καψόχωρας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους φιλάθλους της ομάδας μας που παρεβρέθηκαν στον Διαβατό ενισχύοντας με τη φωνή τους και την παρουσία τους την ομάδα μας στον σημερινό εκτός έδρας αγώνα της με τον Ατρόμητο Διαβατου για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθιας.

Οι περίπου 200 φίλαθλοί μας από την αρχή μέχρι και το φινάλε της αναμέτρησης έκλεψαν την παράσταση στις εξέδρες, με την παρουσία τους να είναι πολύ σημαντική.

Σας ευχαριστούμε και πάλι για την υποστήριξη!