ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Γεμάτες οι κερκίδες του ΔΑΚ Νάουσας στο μεγάλο ντέρμπι (φωτο)

Σχεδόν κατάμεστες από φιλάθλους ήταν οι κερκίδες του ΔΑΚ Νάουσας, στο ντέρμπι κορυφής της 27ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ 2014-2015, μεταξύ του ΦΑΣ και της Ειρηνούπολης.

Οι δύο ομάδες, στον δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα, με την Ειρηνούπολη τελικά να κατακτά την 1η προνομιούχο θέση στο φινάλε της σεζόν.

Στο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων, που έγινε υπό τα βλέμματα πολλών φιλάθλων παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη κατέκτησε τον πολύτιμο βαθμό και συνέχισε να φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Έπειτα από ένα πολύ δυνατό ματς με σκληρά μαρκαρίσματα και μέσα σε έναν πολύ βαρύ και λασπωμένο αγωνιστικό χώρο, οι δύο αντίπαλοι είχαν τις ευκαιρίες τους για να πάρουν τη νίκη αλλά δεν τα κατάφεραν, με το τελικό 0-0 να σφραγίζει τις φιλότιμες προσπάθειες των ποδοσφαιριστών τους.

Διαιτητές: Καραγκιζόπουλος, Παρασίου, Παπαδάκης.

Αποβολή: 80' Συμεωνίδης (Ειρηνούπολη)

ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ (Γ. Σγούρδας): Σταματέλος, Βλαχοδήμος Ζ., Περηφανόπουλος, Πέικος, Παπατάνος, Σαρηγιαννίδης, Αβραμόπουλος, Συμπεθέρης (46' Γασπαράτος), Βλαχοδήμος Α. (67' Μουρίκι), Πιπινίκας, Καφές.

ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗ (Γ. Τυριακίδης): Ιωακειμίδης, Συμεωνίδης, Αργυρίου, Βαλδήρ, Τζεϊρανίδης, Τενεκετζή (80' Γκελοσάνι), Σαμψωνίδης (72' Μανδάλης), Λαμπριανίδης, Καραγιάννης, Κουκουράκης, Καρυπίδης (56' Πέτγαζλης).

Δείτε παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα από το παιχνίδι...