ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μ. Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας: «Στην σφαίρα της φαντασίας τα περί συγχώνευσης»

Ανακοίνωση σχετικά με δημοσίευμα που αναφέρεται σε σενάρια συγχώνευσης με την Αλεξάνδρεια, εξέδωσε η ομάδα της Αγίας Μαρίνας.

Αναλυτικά:

Σε απάντηση σημερινού δημοσιεύματος περί συγχώνευσης του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας και της ΑΕ Αλεξάνδρειας δηλώνουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ότι:

Ουδέποτε υπήρξαν σκέψεις για "συγχώνευση" όχι μόνο με την ΑΕ Αλεξάνδρειας αλλά και με οποιοδήποτε σωματείο εντός και εκτός Ημαθίας.

Ξεκαθαρίζουμε με τρόπο σαφή και κατηγορηματικό ότι τα όσα αναφέρονται στο σχετικό δημοσίευμα είναι παντελώς ανυπόστατα και ανήκουν καθαρά στην σφαίρα φαντασίας.

Ουδέποτε ο πρόεδρος κ.Ανδρέας Καλαϊτζής ήρθε σε επαφή με μέλη της διοίκησης της ΑΕ Αλεξάνδρειας για να συζητήσει τέτοιο ενδεχόμενο.

Είναι αλήθεια ότι τρέφουμε μεγάλη εκτίμηση για το έργο της σημερινής διοίκησης του Σωματείου της Α.Ε Αλεξάνδρειας που πήρε τα ηνία σε δύσκολες στιγμές καταφέρνοντας πολλά, κερδίζοντας παράλληλα το θαυμασμό και το σεβασμό όλων μας.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας αύριο Τετάρτη έχει ραντεβού με την ιστορία και ό,τι λέγεται ή γράφεται πέρα από αυτό έχει καθαρά σαν στόχο να προκαλέσει εντυπώσεις.

Η Α.Ε Αλεξάνδρειας και ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας έχουν χαράξει ο καθένας τον δικό τους δύσκολο δρόμο και έτσι θα παραμείνει εκτός αν άλλοι γνωρίζουν κάτι περισσότερο από εμάς τους οποίους παρακαλούμε να μας ενημερώσουν.