ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σενάρια για συγχώνευση Αγίας Μαρίνας και Αλεξάνδρειας!

Έντονες φήμες έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα, που αναφέρουν ότι γίνονται συζητήσεις σε πολύ προχωρημένο στάδιο, ώστε αν η ομάδα της Αγίας Μαρίνας καταφέρει να κερδίσει την άνοδο στην Γ εθνική κατηγορία να μετακομίσει στην Αλεξάνδρεια.

Τα ερωτήματα που τίθενται σε αυτήν την περίπτωση είναι αν θα το κάνει με την μορφή συγχώνευσης με την ομάδα της ΑΕ Αλεξάνδρειας ή θα χρησιμοποιήσει ως έδρα το γήπεδο της πόλης.

Αν ισχύει το πρώτο τότε η Αλεξάνδρεια για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια θα αποκτήσει ομάδα σε επαγγελματική κατηγορία μέσω άλλης ομάδας, ενώ και στην δεύτερη περίπτωση κερδισμένοι θα είναι οι φίλαθλοι που θα μπορούν να απολαμβάνουν παιχνίδια Γ Εθνικής.

Ότι και να γίνει, το σίγουρο είναι πως οι πρόεδροι των δύο ομάδων, Ανδρέας Καλαϊτζίδης και Παναγιώτης Συμεωνίδης έχουν άριστες σχέσεις και τίποτα δεν θεωρείται περίεργο.

Το σίγουρο είναι πως ο ισχυρός άνδρας της Αγίας Μαρίνας πάντα είχε το βλέμμα του στραμμένο προς την Αλεξάνδρεια, αφού και στο πρόσφατο παρελθόν είχε κάνει μια κίνηση ώστε να ασχοληθεί ενεργά με ακαδημία της περιοχής.

Αφετηρία για όλα αυτά που αναφέρουμε αποτελεί το αυριανό παιχνίδι των play off που δίνει η Αγία Μαρίνα, που αν καταφέρει να νικήσει εξασφαλίζει σε μεγάλο ποσοστό την άνοδο της.

Πηγή: anepikairos.gr