ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κύπελλο ΕΠΣΗ: Πρόκριση με "τεσσάρα" για την Αλεξάνδρεια στο Μακροχώρι!

Η Α.Ε. Αλεξάνδρειας έγινε η 4η ομάδα που προκρίθηκε στους ημιτελικούς του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας, μετά την Αγία Μαρίνα, τη Βέροια Β' και την Πατρίδα!

Οι "πράσινοι" πέρασαν με το εμφατικό 4-1 από το Μακροχώρι και σε συνδιασμό με το 3-3 του πρώτου παιχνιδιού, κατέκτησαν πανηγυρικά την πρόκριση για τους "4" της διοργάνωσης.

Όλα τα λεφτά στην αναμέτρηση ήταν το 2ο ημίχρονο, όπου σημειώθηκαν τα πέντε τέρματα.

Στο 46' ο Κ. Πιπιλιάρης έγραψε το 0-1, ενώ στο 55' ο Βασιλείου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε για το Μακροχώρι, το οποίο πέντε λεπτά αργότερα έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Φωτόπουλου με απευθείας κόκκινη!

Από εκεί και πέρα το έργο της Αλεξάνδρειας έγινε πιο εύκολο, με τον Χεράκη στο 75' να πετυχαίνει με κοντινό σουτ το 1-2, λίγο μετά την είσοδό του ως αλλαγή στο ματς, τον Κίρτσογλου στο 89' να σημειώνει το 1-3 με σουτ μέσα από την περιοχή και τον Χεράκη να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στις καθυστερήσεις του αγώνα για το τελικό 1-4.

Να σημειωθεί ότι στο 84' αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα και ο Κ. Πιπιλιάρης των φιλοξενούμενων, ενώ το Μακροχώρι είχε και ένα δοκάρι στο 77' σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βασιλείου.