ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Έντονη κινητικότητα στον ΦΑΣ Νάουσα!

Σε έντονους ρυθμούς εφαρμογής του προγράμματος, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, κινούνται άπαντες στον ΦΑΣ Νάουσα.

Μετά την ανάδειξη της καινούργιας διοίκησης (πιθανόν αύριο Δευτέρα θα συνεδριάσει για τις κατανομές των αξιωμάτων) και την ολοκλήρωση του προπονητικού επιτελείου, σειρά πήραν το κομμάτι των ανανεώσεων και τα μεταγραφικά θέματα.

Ήδη συμφώνησαν να συνεχίσουν στους "κυανόλευκους" και τη νέα σεζόν οι Αργυρίου, Κερμανίδης, Πίτος, ενώ θα ακολουθήσουν μέσα στις επόμενες μέρες επαφές με τους Μπιγκάνο, Παντζαρτζίδη, Κελεσίδη, Βακαλίδη, Αντωνίου, Ζάχο που θεωρούνται "παιδιά" της Νάουσας, ώστε να συνεχίσουν και αυτοί -αν όλα πάνε καλά- στον ΦΑΣ.

Στα μεταγραφικά, μετά τους Κύρου και Τοπάλη, θα ολοκληρωθεί μέσα στις προσεχείς μέρες και η απόκτηση ενός αριστερού οπισθοφύλακα από ομάδα της Πέλλας. Σύμφωνα με τις ανάγκες και το πλάνο που υπάρχει, τουλάχιστον μια 10αδα παικτών θα αποκτηθούν σε όλες τις γραμμές.

Να σημειωθεί ότι υπάρχουν αρκετές προτάσεις ποδοσφαιριστών που επιθυμούν να παίξουν στην ομάδα της Νάουσας, όπως και επιθυμία να αποκτηθούν κάποιοι νεαροί παίκτες από ακαδημίες μεγάλων ομάδων που λειτουργούν στη Βόρεια Ελλάδα.

Τέλος, πραγματικός "οργασμός" βελτιωτικών εργασιών γίνεται στο Δημοτικό στάδιο της πόλης, με το κλίμα γενικά στην ομάδα να είναι εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια, όσον αφορά το γενικότερο πλάνο και τις προοπτικές που υπάρχουν για κάτι μεγαλύτερο.

Ρεπορτάζ: Λάκης Λαζάρου