ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στέφθηκε πρωταθλήτρια Κ16 η Βέροια! (φωτο - βίντεο)

Η ομάδα Κ16 της Βέροιας στέφθηκε πρωταθλήτρια στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας!

Οι "κυανέρυθροι" κέρδισαν με το εντυπωσιακό 7-1 την ομάδα της Νάουσας, στον Σαββατιάτικο (9/4) τελικό που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο των Παλατιτσίων και πανηγύρισαν το τρόπαιο!

Η ομάδα της Βέροιας μπήκε με τον αέρα του φαβορί κάτι που απέδειξε στο 3ο μόλις λεπτό ανοίγοντας το σκορ μετά από κόρνερ από τα αριστερά, που εκτέλεσε ο Αδαμίδης και κεφαλιά του Χατζηπάντου.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, από τα δεξιά αυτή τη φορά, στο 10΄ήρθε και το δεύτερο γκολ της Βέροιας: κόρνερ ο Κετόγλου, καρφωτή κεφαλιά του Λαφάρα και 2-0.

Από ατομική προσπάθεια του Λαφάρα στο 14΄ ήρθε και το τρίτο γκολ της Βέροιας.

Στο 20΄ μακρινή μπαλιά του κεντρικού μπακ της Βέροιας Αναστασόπουλου στον Λαφάρα και 4-0.

Στο 32΄ πλέον η νίκη της Βέροιας πήρε μεγάλες διαστάσεις με ατομική προσπάθεια και σέντρα από τα δεξιά του Κετόγλου, η κεφαλιά του Τούφα ανέβασε το σκορ του αγώνα στο 5-0.

Το ημίχρονο έκλεισε με ακόμα ένα γκολ στο 34΄ με τον συνήθη τρόπο: κόρνερ στην δεξιά πλευρά όπως επιτίθετο η Βέροια από τον Κετόγλου διπλή προσπάθεια του Αναστασόπουλου και 6-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Βέροιας απλά διαχειρίστηκε το σκορ κρατώντας πάντα την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Στο 54΄ μετά από κλέψιμο και δυνατό σουτ ο δεξιός μπακ της Βέροιας Καφτηράνης σημείωσε το έβδομο γκολ.

Το τελικό σκορ έκλεισε με το γκολ της τιμής για τον ΦΑΣ Νάουσα μετά από δυνατό σουτ του Κουκούγια λίγο κάτω από το κέντρο του γηπέδου που «κρέμασε» τον τερματοφύλακα της Βέροιας Διαμαντόπουλο.

Με την λήξη του αγώνα οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έδωσαν τα χέρια και οι αθλητές της Βέροιας σχηματίζοντας αψίδα χειροκρότησαν τους αντίπαλους αθλητές για την εμφάνισή τους στον αγώνα και στην συνέχεια πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος παίρνοντας το κύπελο από τα χέρια του προέδρου της ΕΠΣ Ημαθίας κου Στέργιου Μουρτζίλα ο οποίος τους συνεχάρη για την κατάκτησή του. Ιδιαίτερη στιγμή η απονομή του κύπελο στους άτυχους - τραυματίες αθλητές της Βεροιώτικης ομάδας Τσούχα και Λογγινίδη.

Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να κάνουμε για το ήθος και την προσπάθεια όλων τον ομάδων - αθλητών, διαιτητών και φιλάθλων που συμμετείχαν στην τελική φάση του πρωταθλήματος αποδεικνύοντας την δυναμική του αθλήματος στο Νομό.

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Διαμαντόπουλος, Καρύδας (Βασιλακάκης), Δούκας (Μούκας), Νικόπουλος, Αναστασόπουλος, Παναγιωτίδης, Κετόγλου, Τούφας (Στύμος), Λαφάρας (Τσάνι), Αδαμίδης, Χατζηπάντος (Καφτιράνης)

ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ: Παπαδόπουλος, Ζήμμας, Κεσίδης, Κοκουγιά Α, Κουκουγιά Μ., Βασιλείου, Παπαμέσιος, Αντωνίου, Παπακώστας, Λαμπρίτσιος, Νατσιούλας.

Στον μικρό τελικό, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας νίκησε στα πέναλτι με 4-3 τους Τηλέμαχους Αλεξάνδρειας (κ.α. 3-3) και κατέκτησε την 3η θέση.

Να σημειωθεί ότι μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν στους τελικούς, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Στέργιος Μουρτζίλας που έκανε και τις απονομές και οι Χρήστος Μπίκας (προεδρος ΠΑΕ Βέροια), Αχιλλέας Μπίκας (δ/νων σύμβουλος ΠΑΕ Βέροιας), Γιώτης Τσαλουχίδης (γενικός δ/ντης ΠΑΕ Βέροια).

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ...