ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Α1 ΕΠΣΗ: Τρεις «στροφές» πριν το φινάλε…

Τρεις «στροφές» έμειναν για το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας με το ενδιαφέρον να είναι στραμμένο στην μάχη για την παραμονή, αφού τα πράγματα στην κορυφή της βαθμολογίας έχουν ξεκαθαρίσει εδώ και αρκετό καιρό.

Στην Σαββατιάτικη 28η αγωνιστική τα βλέμματα πέφτουν στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου, όπου ο τοπικός Απόλλωνας θα υποδεχθεί τον Αχιλλέα Νεοκάστρου σε μια αναμέτρηση με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Μονόδρομος είναι η νίκη και για τον Φίλιππο Μέσης που αγωνίζεται στην έδρα του με αντίπαλο τον Άτλαντα Ζερβοχωρίου, που και αυτός δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή του.

Τους τρεις βαθμούς θέλουν επίσης για να κλειδώσουν την παραμονή τους το Κλειδί και το Π. Σκυλίτσι, που υποδέχονται τον Αχιλλέα Νάουσας και την Χαρίεσσα αντίστοιχα.

Όσον αφορά την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, τα φώτα πέφτουν στο Δημοτικό στάδιο της Αλεξάνδρειας όπου ο τοπικός ΠΑΟΚ φιλοξενεί το Διαβατό και με νίκη πανηγυρίζει και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Εύκολο θεωρητικά έργο έχει η δεύτερη Μελίκη που υποδέχεται τον ήδη υποβιβασμένο Νηρέα Βέροιας.

Α1 ΕΠΣΗ – 28η αγωνιστική

Σάββατο 29 Μαρτίου (16:30)

Μέση - Ζερβοχώρι
Π. Σκυλίτσι - Χαρίεσσα
Μελίκη – Νηρέας Β.
Αγ. Γεώργιος - Νεόκαστρο
ΠΑΟΚ Αλεξ. - Διαβατός
Τρίκαλα - Καψόχωρα
Κλειδί - Αχιλλέας Νάουσας
Νικομήδεια - Αλεξάνδρεια