ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τα θλιβερά επεισόδια, η στάση της Αστυνομίας και όσα γράφτηκαν στο Φ.Α. (φωτο)

Ένα παιχνίδι το οποίο θα έπρεπε να είναι διαφήμιση του Ημαθιώτικου ποδοσφαίρου, μετατράπηκε από αρκετούς  ανεγκέφαλους «φιλάθλους», αλλά και ελάχιστους, ευτυχώς, παίκτες του ΠΑΟΚ Αλ. σε μία παρωδία, αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Καραντώνη.

Τα θλιβερά επεισόδια που ακολούθησαν εις βάρος των ανυπεράσπιστων παικτών της Αγκαθιάς, αλλά και δημοσιογράφου που έκανε το λάθος να αποθανατίζει τις απείρου κάλους εικόνες, παρά την ισχυρή αστυνομική δύναμη, η οποία όμως σφύριζε αδιάφορη, στιγμάτισε τη μεγάλη νίκη των γηπεδούχων, η οποία τους δίνει ως γνωστόν το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, έναντι των αντιπάλων τους.

Ασφαλώς λοιπόν και είναι κατακριτέα η συμπεριφορά κάποιων παικτών του ΠΑΟΚ, που αντί να πανηγυρίσουν την επιτυχία τους, στράφηκαν εναντίον των αντιπάλων τους, που περίλυποι από το αποτέλεσμα κατευθυνόταν στα αποδυτήριά τους, τα οποία μάλιστα βρίσκονται σε τελείως αντίθετη κατεύθυνση από τα δικά τους, αλλά και την κερκίδα, όπως φυσικά κατακριτέα είναι και αυτή των φιλάθλων τους, που αντί να πανηγυρίσουν, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο μοιράζοντας κλωτσιές και μπουνιές.

 Και εννοείται πως είναι κρίμα οι προσπάθειες της διοίκησης της ομάδας της Αλεξάνδρειας και των περισσοτέρων παικτών της, να αμαυρώνονται από αυτούς τους ανεγκέφαλους και να κινδυνεύει να τιμωρηθεί, μετά και τα όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής.

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ

«Στο 89΄του αγώνα και μετά από φυσική διακοπή, απομάκρυνα από τον αγωνιστικό χώρο τον εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ Αλ. Μπουκλά Γεώργιο, διότι εισήλθε σε αυτόν χωρίς την άδειά μου και χαστούκισε ποδοσφαιριστή της Νίκης Αγκαθιάς.

 Στο 60΄του αγώνα φίλαθλοι του ΠΑΟΚ Αλ. πέταξαν εντός του αγωνιστικού χώρου κροτίδα.

Μετά την λήξη του αγώνα και αφού είχαμε εισέλθει στα αποδυτήρια, ενημερώθηκα από τον παρατηρητή αγώνα, ότι συνεπλάκησαν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ με ποδοσφαιριστές της Αγκαθιάς και μετά από παρέμβαση της Αστυνομίας έληξε το συμβάν.

 Θα ακολουθήσει συμπληρωματική έκθεση».

Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Τώρα όσον αφορά την στάση της Αστυνομίας σε ότι αφορά τα επεισόδια, τόσο κατά την διάρκεια του αγώνα, κυρίως όμως μετά την λήξη του, αυτή ήταν προκλητική, γιατί δεν έκανε την παραμικρή προσπάθεια να επιβάλει την τάξη, να προστατεύσει αυτούς που έτρωγαν ξύλο, γυρνώντας αδιάφορα τα όργανα της τάξης αλλού το βλέμμα τους και πηγαίνοντας στο σημείο που αυτά διαδραματιζόταν με νωχελικό βήμα.

Αυτά τα λέμε μετά λόγου γνώσης και κλείνοντας αυτό το σημείωμα, θα πρέπει να πούμε στον συμπαθή κατά τα άλλα Ταγματάρχη της Αστυνομίας, ότι δεν μπορεί να λέει  πως δεν είναι υποχρεωμένη η Αστυνομία να βρίσκεται στα γήπεδα για να τηρεί την τάξη και ότι αυτό είναι δουλειά της SECURITY(ιδιωτική ασφάλεια. Τότε ποιος ο λόγος της παρουσίας της στο συγκεκριμένο γήπεδο;

Υ.Γ. Δηλαδή αν ένας αστυνομικός που δεν είναι υπηρεσία, βρεθεί στον τόπο που γίνεται μία παράβαση, με την λογική του συγκεκριμένου κυρίου δεν θα πρέπει να επέμβει!!!