ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η Καψόχωρα στέφθηκε Κυπελλούχος Ημαθίας! (φωτορεπορτάζ)

Η ΑΕ Καψόχωρας στέφθηκε Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

Η ομάδα του Χρήστου Τερζίδη, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, έκανε τη μεγάλη ανατροπή στην επανάληψη και νίκησε με 2-1 τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του τροπαίου για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Αγωνιστικά, οι 600 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου Βέροιας, είδαν ένα όμορφο ματς με αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Στο πρώτο ημίχρονο οι «ασπρόμαυροι» είχαν τον έλεγχο του ρυθμού και ευτύχησα από πολύ νωρίς να πάρουν κεφάλι στο σκορ.

Ήταν το 8ο μόλις λεπτό όταν ο Κίτσας Αθανάσιος με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καρασαββίδη, γράφοντας το 1-0 για τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα είχε τρεις ακόμη καλές στιγμές στο πρώτο μέρος για να διπλασιάσει τα τέρματά της.

Στο 27’ το σουτ του Θ. Κίτσα κατέληξε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Καρασαββίδη, στο 30’ η κεφαλιά του Γ. Κίτσα έπειτα από σέντρα του Λαδά πέρασε δίπλα από το αριστερό «Γ», ενώ στο 42’ ο Γ. Κίτσας μπήκε όμορφα από αριστερά και πάσαρε στον αφύλαχτο Τζέπη, ο οποίος όμως έπιασε κακό σουτ στέλνοντας τη μπάλα απελπιστικά άουτ!

Από την πλευρά της η Καψόχωρα είχε δύο καλές στιγμές για να ισοφαρίσει και συγκεκριμένα στο 26’ όταν η κεφαλιά του Κωστόπουλου κατέληξε στην αγκαλιά του Κίτσα Χαρ. και στο 35’ όταν ο Κωτούλας με σουτ εξ επαφής έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια!

Στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μπήκαν πιο νωθρά στον αγωνιστικό χώρο σε αντίθεση με τους «κιτρινόμαυρους» που αναζήτησαν την γρήγορη ισοφάριση και την πέτυχαν στο 55’ με ωραίο σουτ του Γρηγοριάδη από το ύψος της περιοχής!

Οι «ασπρόμαυροι» προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα αλλά το σουτ του Τζέπη στο 58’ πέρασε μόλις άουτ.

Στο τελευταίο 20λεπτο ο ΠΑΟΚ πίεσε για το νικητήριο γκολ χωρίς ωστόσο να κάνει τη μεγάλη φάση, ενώ η Καψόχωρα πρόσεξε περισσότερο τα νώτα της και «χτύπησε» στις αντεπιθέσεις, σε μία από τις οποίες κέρδισε το κόρνερ από το οποίο προήλθε το νικητήριο γκολ

Ήταν το 85ο λεπτό όταν ο Νοτόπουλος έφυγε μόνος από δεξιά, αλλά το σουτ που επιχείρησε αποκρούστηκε από τον αντίπαλο γκολκίπερ σε κόρνερ.

Στην εκτέλεση του κόρνερ ο Κωστόπουλος πρόλαβε την έξοδο του Χ. Κίτσα και με κεφαλιά έγραψε το τελικό 1-2, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καραγκιοζόπουλος με βοηθούς τους Παρασίου και Καρυπίδη.

ΠΑΟΚ ΑΛ.: Κίτσας Χαρ.(Βρετός), Κίτσας Λ., Λαδάς (67' Κίτσας Κ.), Μπουκλάς, Κίτσας Θ., Ζωγράφος, Κίτσας Γ., Κίτσας Π., Πατατούκας, Τζέπης (77' Βρετός Κυρ.), Νουσιόπουλος.

ΚΑΨΟΧΩΡΑ: Καρασαββίδης, Μόσχος, Διτσόλας, Μαγκανάρης, Παπαδόπουλος, Σταμούλης, Κωτούλας (40' Πιπιλιάρης), Βλάχος (90' Σωτηρόπουλος), Κωστόπουλος, Χαλβατζής, Γρηγοριάδης (75' Νοτόπουλος).