ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Mία ανανέωση και μία μεταγραφή στην Αγ. Μαρίνα

Σε μία ανανέωση και μία μεταγραφή ποδοσφαιριστή προχώρησε ο Μέγας Αλεξανδρος Αγίας Μαρίνας , ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

 
Συγκεκριμένα,η ομάδα του Μέγα Αλεξανδρου Αγίας Μαρίνας διατήρησε στο δυναμικό της τον Αντώνη Ντόγο, έναν ποδοσφαιριστη που είχε μεγαλη συμβολή στην άνοδο της ομάδας και ήταν στης επιλογές του τεχνικού διδύμου για το χτίσιμο του φετινού ρόστερ .Πάρα τα αρχικως προβλήματα που αφορούσαν την στενη παρακολούθηση των προπονήσεων λόγο της εργασία του (ωράρια) τελικός βρέθηκε λύση και ο ποδοσφαιριστής θα μπορεί να συνδυάζει και εργασία αλλα και προπόνησης αυτομάτως ο Αντώνης Ντόγος τέθηκε στην διάθεση των προπονητών και του Μέγα Αλεξανδρου και στην νέα σεζόν.
Μια σημαντική μεταγραφή νεαρού παίκτη, 18 χρόνου ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου ο Μέγα Αλεξανδρος Αγίας Μαρίνας .
Πρόκειται για τον Παναγιώτη Μπεκιαρίδη έναν ποδοσφαιριστη που παρα το νεαρό της ηλικίας του έχει προλάβει να έχει 3 χρονιές γεμάτες σε Α2 και Α1 και μεταγράφηκε απο την ομάδα της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου .
Ο ταλαντούχος Παναγιώτης Μπεκιαρίδης έχει παραστάσεις τόσο από την Α2, όσο και από την Α1. Είναι 18 ετών και ξεκίνησε την πορεία του από ολα τα τμήματα της Ακαδημίας Βέροιας , Επόμενο βήμα ήταν η Θύελλα Πατρίδας , ομάδα της γενέτειράς του, στην οποία αγωνίστηκε σε ολα τα παιχνιδια με μεγαλη επιτυχία.
Την σεζόν 2013-17 παρακολουθεί μεγάλο μέρος της προετοιμασιας του Απόλλωνα Καλαμαριάς αλλά δεν καταφέρνει να πάρει θέση στο ρόστερ .Ξεκίνησε την αγωνιστική σεζόν στην Α.Ε Χαρίεσας άλλα οι έλευση του Χρήστου Παναγιωτίδη στην Π.Ν.Αράχου τον φέρνει και τον Παναγιώτη στην ομάδα του Αράχου οπού κάνει μια καταπληκτική και γεμάτη σεζόν.

 

 

Ο Πρόεδρος Ανδρέας Καλαιτζίδης και η διοίκηση καλωσορίζουν τον Παναγιώτη Μπεκιαρίδη στην ομάδα, του εύχονται υγεία και φυσικά μία καλή και επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν.”