ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Οι ανανεώσεις και οι αποχωρίσεις στην Αγ.Μαρίνα.

Η διοίκηση της Αγίας Μαρίνας ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών με τους οποίους θα συνεχίσει την συνεργασία της και τη νέα περίοδο, αλλά και αυτών με τους οποίους δεν θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε αυτήν. 

Ανανέωσε με τους γηγενείς, Νίκο Λιάπη Λυμούση Νεκταριο,Λέκκα Χρήστο.,και Κολίτση Γεωργιο με τους Αργυρόπουλο Β.,Κελεσίδη Σταυρο.,Ισλαμίδη Κώστα,Μπάκανο Σάκη ,ΜουχτάρηΤραιανό ,Σαμπρη Δημήτρη ,Αλμαλιώτη Νίκο,Εμμανουήλ Άγγελο ,Χατζή Γεώργιο ,Γκουτζιλίκα Οδυσσέα,Τηλκερίδη Χαράλαμπο,

Δεν συνεχίζουν στην ομάδα οι Γιάννης Ντόγος, Καλολυμνιώτης Βασίλης ,Τσανασίδης Αντώνης,Σαρηγιαννίδης Νικήτας ,Παπαδόπουλος Κώστας, Βελέντζας Ιάσονα και Αντώνης Ντόγος.

 Η διοίκηση θέλει να τους ευχαριστήσει για την μεγαλη και πολύτιμη προσφορά τους στην ομάδα

Με γρήγορους ρυθμούς τρέχει ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας και στο θεμα μεταγραφικής ενίσχυσης όπου ο πρόεδρος Κ. Καλαιτζίδης σε συνεργασία με τον τεχνικό υπεύθυνο Πέϊο Φίλιππο και με τους προπονητές Μάκης Γιαννόπουλο και Λευτέρη Κελεσίδη συνεχίζουν την προσπάθεια να στελεχωθεί η ομάδα όσο το δυνατόν γρηγορότερα το ρόστερ με παίκτες πρωτοκλασάτους και διψασμένους για ποδόσφαιρο.