ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πρόκριση "θρίλερ" της Καψόχωρας επί του Ζερβοχωρίου! (φωτο)

Δραματικός ήταν ο δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας που έγινε στο γήπεδο της Καψόχωρας.

Η τοπική Α.Ε.Κ. πήρε την πρόκριση στα πέναλτι νικώντας με 3-0 τον Άτλαντα Ζερβοχωρίου, ο οποίος κέρδιζε 0-1 στην κανονική διάρκεια του αγώνα αλλά ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις!

Αγωνιστικά, το πρώτο μέρος ήταν καλό σε θέαμα χωρίς ωστόσο να σκοράρει κάποια από τις δύο ομάδες.

Το Ζερβοχώρι άνοιξε το σκορ στο 53’ με αυτογκόλ, όταν μετά από κεφαλιά του Πρόιου, ο Κωστόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στην συνέχεια η Καψόχωρα προσπάθησε για την ισοφάριση και τελικά δικαιώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν ο Κωστόπουλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γαϊτανίδη έπειτα από ασίστ του Σταμούλη.

Στην ημίωρη παράταση δεν άλλαξε κάτι και το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι, με τους γηπεδούχους να ευστοχούν στα τρία πρώτα με τους Νοτόπουλο, Μόσχο, Τόζογλου και το Ζερβοχώρι να αστοχεί και στα τρία με τους Σιδηρόπουλο (άουτ), Κοτσαγκόγκο (απόκρουσε ο Καρασαββίδης) και Παπαδόπουλο Π. (άουτ)!

Διαιτητής: Μαρόπουλος (Γαβράς, Νατσούρας)

ΚΑΨΟΧΩΡΑ: Καρασαββίδης, Μόσχος, Διτσόλας, Μαγκανάρης (84' Νοτόπουλος), Τόζογλου,Σταμούλης, Κωτούλας (46' Πιπιλιάρης), Βλάχος, Κωστόπουλος, Χαλβατζής, Γρηγοριάδης (80' Μπενίσκος).

ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ: Γαϊτανίδης, Κολοκοτρώνης (68' Παπαδόπουλος Χ.), Ισλαμίδης, Ντέλας, Διαμαντίδης,Κοτσαγκόγκος, Καραβασίλης, Παπαδόπουλος Π., Πρόιος, Ξανθόπουλος, Παπαδόπουλος Σ. (87' Σιδηρόπουλος).