ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αποκλείστηκε στα πέναλτι η Αλεξάνδρεια

Σε ένα παιχνίδι όπου το πάθος των δύο ομάδων από το πρώτο λεπτό ξεχείλιζε η Αλεξάνδρεια αποκλείστηκε στα πέναλτι από τον ΠΑΟ Κουφαλίων με 4-5.

Το παιχνίδι είχε πολύ δυνατά μαρκαρίσματα γεγονός που αναδεικνύει το πάθος και την θέληση των δύο ομάδων για την πρόκριση.

Η ομάδα της Αλεξάνδρειας ήταν ανώτερη σε όλο τον αγώνα χάνοντας πολλές ευκαιρίες, έχοντας δοκάρι με τον Καφέ στο 47΄

Το σκορ άνοιξε για τον ΠΑΟ Κουφαλίων ο Μαντζούνης εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της άμυνας στο 26΄ με τους παίκτες από την ομάδα της Θεσσαλονίκης να πανηγυρίζουν έξαλλα το γκολ τους.

Το γκολ αυτό πείσμωσε ακόμη παραπάνω τους παίκτες του Κυριάκου Καρασαββίδη οι οποίοι πίεσαν για την ανατροπή με το γκολ να έρχεται τελικά στο 85΄ μετά από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νίκου Σαρηγιαννίδη.

Το παιχνίδι πήγε στην παράταση εκεί όπου η Αλεξάνδρεια έδειξε περισσότερες δυνάμεις και θα μπορούσε να είχε πετύχει το δεύτερο γκολ αν στο 102΄ και στο 108΄ ο Σκούρα και ο Καφές ήταν ποιο εύστοχοι.

Τελικά το παιχνίδι πήγε στα πέναλτι εκεί όπου ο ΠΑΟ Κουφαλίων πήρε την μεγάλη πρόκριση με σκορ 4-5 στα πέναλτι

Δεν  του Πολυχρονίου από την Καστοριά όπως και των βοηθών του Μπαλιάγκα και Παπαδόπουλου από την ένωση της Κοζάνης.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ : Καρακούτσης, Αργυρίου (109′ Νικολόπουλος), Σαρηγιαννίδης, Πέικος, Ιορδανόπουλος (56′ Σκούρα), Λαμπριανίδης, Πέτκος (69′ Γρηγοριάδης), Αβραμόπουλος, Μαγγανάρης, Πιπιλιάρης, Καφές

ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ : Κύρου, Αϊβαζίδης, Γάκης, Χαριζάνης, Λιόντας, Τσακίρης (103΄Καζανάς), Θωμαΐδης (74′ Χατζηλασκαράκης), Μαργαρίτης, Μαντζούνης, Παπατζίκος, Χαλιλάι (63′ Χωραφάς)

Μάκης Σαπουνόπουλος