ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τα Τρίκαλα απαντούν στον Αντιπρόεδρο της ΕΠΣΗ Α.Ματσούκα

Ανακοίνωση καταγγελία είχε κάνει στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς λίγο μετά το ντέρμπι ανάμεσα στην Αλεξάνδρεια και στα Τρίκαλα ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας Αριστείδης Ματσούκας για επίθεση των φιλάθλων των Τρικάλων στον γιο του και στον ίδιο.

Με σημερινή τους επιστολή η ομάδα των Τρικάλων, οι δημοτικοί σύμβουλοι των Τρικάλων και οι πολιτιστικοί σύλλογοι του χωριού, απάντησαν στην ανακοίνωση – καταγγελία του Αριστείδη Ματσούκα η οποία ανέφερε τα εξείς:.

«Οι άνθρωποι των Τρικάλων δεν θα βάλουν ποτέ μυαλό και είναι 500 χρόνια πίσω.

Δέχτηκε επίθεση ο γιος μου στο παιχνίδι της Αλεξάνδρειας με τα Τρίκαλα μετά από υβριστικές και ακατονόμαστες φράσεις εναντίον του πατέρα του. Έτυχε να βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τους φιλάθλους των Τρικάλων και τους ρώτησε "Τι σας φταίει ο Ματσούκας, είναι πατέρας μου". Αμέσως δέχτηκε επίθεση με σπρωξίματα και χτυπήματα από τους φιλάθλους των Τρικάλων. Πήγα να τον πάρω από το σημείο αυτό και δέχτηκα δύο μπουκάλια και την συνέχεια των ύβρεων εναντίον μου.

Αναρωτιέμαι για ποιον λόγο έγιναν όλα αυτά και ποιοι άνθρωποι παρακίνησαν αυτούς τους φιλάθλους. Θα επηρέαζα εγώ τον διαιτητή;

Στο άθλημα αυτό που λέγεται ποδόσφαιρο το υπηρέτησα σαν ποδοσφαιριστής, σαν παράγοντας και τώρα είναι τιμή μου που το υπηρετώ σαν αντιπρόεδρος ποδοσφαιρικών σωματείων. Σε όλο αυτό το διάστημα δεν έχω βρίσει και δεν έχω πειράξει κανέναν από αυτούς που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Πιστεύω το ίδιο να εφαρμόσει και ο γιος μου.

Για όλα αυτά που συνέβησαν στον γιο μου και σε μένα σήμερα ντρέπομαι για λογαριασμό όλων τους».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

«Μετά την προσβλητική και υβριστική ανακοίνωση του αντιπροέδρου της Ε.Π.Σ. Ημαθιας κ. Ματσούκα Αριστείδη, ο Α.Ο.Μεγας Αλέξανδρος Τρικάλων σε συνεργασία με όλους τους φορείς των Τρικάλων εξέδωσαν το παρακάτω κείμενο – διαμαρτυρία – καταγγελία για τον ίδιο τον κ. Ματσουκα και σε καμιά περίπτωση για το ΦΙΛΟ πάντα χωριό και σωματείο της Αγκαθιάς:

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας σε έκτακτη συνεδρίαση του στην οποία συμμετείχαν όλοι οι εκπρόσωποι των φορέων του χωριού αφού εξέτασε – μελέτησε την αχαρακτήριστη – κακοήθη – κακόβουλη – προσβλητική και προπαντός άδικη και ψευδή δημοσίευση του Αντιπροέδρου του Δ. Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας κ.Ματσουκα δηλώνει οτι:

Ποια σκοπιμότητα και ποιους λόγους εξυπηρέτησε η συγκεκριμένη δημοσίευση με ένα πλήθος υβριστικών μηνυμάτων από τον κ. Αντιπρόεδρο για όλους τους δημότες των Τρικάλων όταν τον διαψεύδουν λίγη ώρα πριν οι ίδιοι οι πρόεδροι των συλλόγων της Αλεξάνδρειας και των Τρικάλων, με τις οποίες δίνουν τα εύσημα σε ποδοσφαιριστές και φιλάθλους για την ομαλή και υποδειγματική εξέλιξη του αγώνα μέσα και έξω  από τον αγωνιστικό χώρο; Πράγμα με το οποίο βέβαια συντάσσονται και οι παρατηρητές του αγώνα. Αφήνουμε στην κρίση των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων τα κίνητρα της κίνησης Ματσούκα που κατέθεσε τα διαπιστευτήρια του.

Ο σύλλογος μας, οι ποδοσφαιριστές μας και οι φίλαθλοί μας έγιναν αντικείμενο θετικών σχολίων απο ολη την αθλητική Ημαθία για την άριστη συμπεριφορά τους και το ΗΘΟΣ τους.

Η ανακοίνωση Ματσούκα, ο οποίος απέδειξε οτι δεν πρέπει να συνεχίσει να αντιπροσωπεύει τα σωματεία μας ως ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ με τα φανταστικά σενάρια περί επιθέσεων άλλα και πολύ περισσότερο με τα λεγόμενά του για τα Τρίκαλα και τους Τρικαλινούς ότι: "είναι 500 χρόνια πίσω", "δε θα βάλουν ποτέ μυαλό", "ντρέπομαι για τους Τρικαλινούς" τον χαρακτηρίζουν και τον παραδίδουν στην κοινή γνώμη ως κοινό συκοφάντη – υβριστή και ψεύτη.

Πιστεύουμε δε οτι οι όποιες μεμονωμένες λεκτικές αντιπαραθέσεις μεταξύ φιλάθλων και ποδοσφαιριστών δεν μπορούν να αμαυρώσουν, να αλλάξουν τη γενική, θετική εικόνα μέσα και έξω  από το γήπεδο, το οποίο άλλωστε επιβεβαιώνουν όλοι και πρώτα οι πρόεδροι των ομάδων με τις δηλώσεις τους στα ΜΜΕ.

Για αυτό Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε τον κ. Ματσούκα να ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ άμεσα τις υβριστικές δηλώσεις του ως απαράδεκτες από δημόσια πρόσωπα και λειτουργούς, ζητώντας δημόσια συγγνώμη από όλους τους Τρικαλινούς δημότες.

Να αφήσει την προσφιλή του ενασχόληση με τους διαιτητές και τις διαιτησίες των αγώνων.

Επίσης Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε όλους τους φίλους μας, οπαδούς και υποστηρικτές των Τρικάλων να σταθούν δίπλα στην ομάδα μας  και με ενωμένο μέτωπο να απαντήσουν σε τέτοιου είδους άδικες επιθέσεις.

Πρέπει λοιπόν να μείνουμε ενωμένοι για οτι προάγει τα αθλητικά ιδεώδη μέσα από το ευ αγωνίζεσθε, την ευγενή άμιλλα, φιλία και τους τίμιους αγώνες σε συνεργασία πάντα με όλα τα σωματεία της Ένωσής μας και των γειτονικών νομών.

ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Κύριε Αντιπρόεδρε της Ε.Π.Σ.Ημαθιας εσείς πρώτα πρέπει να σέβεστε το θεσμό που υπηρετείτε και να διαφυλάττετε την ομαλή λειτουργία του πρωταθλήματος».

Με τιμή

Το Δ.Σ. του Α.Ο.Μ ΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Η Ακαδημία του Α.Ο. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κυτούδης Μόσχος, Κιρκιλιαννίδης Γιάννης, Παπαδόπουλος Δημήτρης

Ο Σύλλογος Αιμοδοσίας "Αλληλεγγύη"

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Ανατολική Ρωμυλία"