ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Άριστα 10 η Αλεξάνδρεια, τεσσάρα ο Κοπανός

Με εμφατικό τρόπο πέρασε η Αλεξάνδρεια στα ημιτελικά του κυπέλλου της ΕΠΣΗ κερδίζοντας με 10-0 την ομάδα της Πατρίδας, ενώ εντυπωσιακός ήταν και ο Κοπανός που κέρδισε με 4-0 τον Αριστοτέλη Ν.

Αναβλήθηκαν τα παιχνίδια Ροδοχώρι - Τρίκαλα και Επισκοπή - Χαρίεσσα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΠΑΤΡΙΔΑ 10-0

Νίκη και μάλιστα με εμφατικό τρόπο πέτυχε η ομάδα της Αλεξάνδρειας στην φάση των «8» του κυπέλλου της ΕΠΣΗ πετυχαίνοντας 10 γκολ απέναντι στην Πατρίδα. Το σκορ άνοιξε για την ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη, ο Λίτσι μόλις στο 2΄ για να ακολουθήσει στο 6΄ το δοκάρι του Γρηγοριάδη.

Στο 9΄ ο Καφές έκανε το 2-0, ενώ στο 35΄ ο Κούκλας ανέβασε το σκορ στο 3-0.

Στο 39΄ ο Ξαγοράρης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι ενώ στο 41΄ ο Λίτσι έκανε το 4-0, με τον Καφέ στο 43΄ να κάνει το 5-0, για να κλείσει το σκορ στο ημίχρονο ο Αβραμόπουλος κάνοντας το 6-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και αυτό με γκολ για τους γηπεδούχους με τον Γιοβανόπουλο να κάνει το 7-0, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Σκούρα θα κάνει το 8-0.

Στο 80΄ ο Γιοβανόπουλος έκανε το 9-0 ενώ πριν την λήξη του αγώνα ο Λίτσι έκανε το τελικό 10-0.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Καρακούτσης, Γρηγοριάδης, Κούκλας, Πέικος (46΄ Ιορδανόπουλος), Ξαγοράρης, Λίτσι, Πέτκος, Αβραμόπουλος (46΄ Σκούρα), Μαγγανάρης, Πιπιλιάρης, Καφές (46΄ Γιοβανόπουλος)

ΠΑΤΡΙΔΑ: Παπαδόπουλος, Σιδηρόπουλος, Σιακαβάρας (46΄ Τσακνακίδης), Λούκα (70΄ Ασλάνογλου), Γερασιμίδης, Σιδηρόπουλος Θ., Βούλγαρης, Τσιμπούλας (46΄ Σπυριδόπουλος), Κακάνης, Κουκλιανότης, Βόλκος

Διαιτησία: Παπαδάκης, Χαραλαμπίδης, Μπακάλης

Μάκης Σαπουνόπουλος

ΚΟΠΑΝΟΣ – ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Ν. 4-0

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Κοπανού ανάμεσα στην τοπική ομάδα και στον Αριστοτέλη Ν.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 28΄ με τον Δημούλτση για να κάνει στο 32΄ ο Σπανός το 2-0.

Στο 62΄ ο Καψάλης έκανε το 3-0 ενώ στο 75΄ ο ίδιος παίκτης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο τελικό 4-0.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η συμμετοχή του σχεδόν 15χρονου Γιώργου Βαδιλειάδη (γεν. 2002) για την ομάδα του Αριστοτέλη Ν. που μπήκε στο 28΄ στην θέση του τραυματία Τσιλικιώτη.

Διαιτησία: Γιοβανόπουλος, Ζαχαριάδης, Σαρηγιαννίδης

ΚΟΠΑΝΟΣ: Αντιφάκος, Χαραλαμπίδης, Μισαηλίδης, Γρηπούδης (75΄ Πρόιος), Κατσουγιαννόπουλος, Μπούφι, Δημούλτσης, Οικονόμου Χρ. (48΄ Κελέσμητος), Ορφανίδης, Καψάλης (80΄ Τόσκας), Σπανός

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Ν.: Λογδανίδης, Τεκερίδης (70΄ Αλιάτσης), Θεοδωρίδης, Τσιλικιώτης (28΄ λ.τ. Βασιλειάδης), Χατζηιωαννίδης, Κερμανίδης, Σκούρτα, Λούρης, Αναδός, Κεχαΐδης, Γατουρτζίδης (46΄ Δάιος)