ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Για πότε πάει η έναρξη της SL2 - Κινούνται δικαστικά Αγροτικός Αστέρας και Πανδραμαϊκός!

Μπορεί η έναρξη του πρωταθλήματος της SL2 να είχε προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 15-16 Οκτωβρίου, ωστόσο μόνο με... θαύμα θα έχουμε σέντρα την συγκεκριμένη ημερομηνία, στο "πολύπαθο" πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας!

Μετά την απόφαση της ΕΠΟ για τον προβιβασμό του Ηρακλή Λάρισας, συμπληρώθηκαν οι θέσεις στη Super League 2 για τη νέα σεζόν, ωστόσο η έναρξη του πρωταθλήματος θα πάρει νέα παράταση και σύμφωνα με πληροφορίες θα πάει για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου! Κάτι που αναμένεται να αποφασιστεί οριστικά (;) στο Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (12/10).

Η εξέλιξη αυτή πάντως έκανε τον Αγροτικό Αστέρα και τον Πανθρακικό, που είχαν ελπίδες ανόδου στην SL2, να "βράζουν" την κυριολεξία, βγάζοντας ανακοινώσεις με τις οποίες τονίζουν ότι θα διεκδικήσουν με κάθε νόμιμο τρόπο και μέσο τη δικαίωσή τους!

Αναλυτικά:

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

«ΑΜΟΙΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επειδή πλέον το Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν παίζεται στο χόρτο αλλά στις αίθουσες των επιτροπών με τις ευλογίες των εκτελεστικών οργάνων και την παρότρυνση δικομανών, δικολάβων και καλοθελητών προέδρων ΕΠΣ εξ ανατολών, ο ιστορικοτερος σύλλογος της δυτικής Θεσσαλονίκης δηλώνει ότι:

ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΑΝΤΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΚΑΙ ΔΗ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΘΕ ΘΕΤΙΚΗΣ Η ΑΠΟΘΕΤΙΚΗΣ ΖΗΜΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.

ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΓΣ, ΤΗΣ ΕΠΟ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 30/09/2022 ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΛΚΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.»

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΥ

«Η σημερινή απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ είναι αυθαίρετη, παράνομη, καταχρηστική και με πλήθος νομικά παράδοξα.

Ο Πανδραμαϊκός ΑΟ θα προσβάλλει στο ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο, όπως εχει δικαίωμα, αυτή την παράνομη απόφαση και ελπίζει ότι θα δικαιωθεί για ακόμα μία φορά.

Παράλληλα θα κινηθεί και αρμοδίως αναζητώντας ευθύνες και παραλείψεις απο μέλη ΕΕ και στελέχη υπηρεσιών της ΕΠΟ.»