ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στη Super League 2 ο Ηρακλής Λάρισας - Έμειναν εκτός Αγροτικός Αστέρας και Πανδραμαϊκός!

Λευκός καπνός σχετικά με την 30ή ομάδα της Super League 2 βγήκε την Τρίτη (11/10) στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Τα μέλη της αποφάσισαν να προβιβάσουν τον Ηρακλή Λάρισας που μετείχε στα μπαράζ ανόδου και τερμάτισε στην 7η θέση.

Οι Θεσσαλοί θα καλύψουν το τελευταίο κενό στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία και μένουν εκτός ο Αγροτικός Αστέρας και ο Πανδραμαϊκός που ευελπιστούσαν να αγωνιστούν στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία. Οι Σταχυοφόροι είχαν μετάσχει στα μπαράζ ανόδου, τερματίζοντας 2οι και η ομάδα της Δράμας διεκδικούσε την άνοδό της μετά τη δικαστική νίκη στο Διαιτητικό σε βάρος του Αγροτικού που είχε εγγραφεί εκπρόθεσμα στο Μητρώο.

Αυτό που μένει πλέον να φανεί είναι αν Αγροτικός Αστέρας, Πανδραμαϊκός προσφύγουν εκ νέου, μπλοκάροντας τη σέντρα του πρωταθλήματος της Super League 2.

Οι 30 ομάδες της SL2:

Α' ΟΜΙΛΟΣ: Απόλλων Λάρισας, ΑΕΛ, Αλμωπός Αριδαίας, ΠΑΟΚ Β, Παναθηναϊκός Β, Απόλλων Πόντου, ΑΣΑ, Πανσερραϊκός, ΠΟΤ Ηρακλής, Θεσπρωτός, Νίκη Βόλου, Μακεδονικός, Βέροια, Ηρακλής Λάρισας.

Β' ΟΜΙΛΟΣ: Χανιά, Διαγόρας, ΟΦ Ιεράπετρας, Αιγάλεω, Επισκοπή, Καλαμάτα, Καλλιθέα, Ηρόδοτος, Κηφισιά, ΑΕΚ Β, Ολυμπιακός Β, Απόλλων Σμύρνης, Παναχαϊκή, Προοδευτική.

Εκκρεμεί η τοποθέτηση Ηλιούπολης, ΠΑΟ Ρουφ στους ομίλους.

Πηγή: flnews.gr