ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Όμορφο θέαμα και πολλά γκολ στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας (φωτο)

Ένα πολύ όμορφο αλλά και χορταστικό από γκολ παιχνίδι διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης (18/06) στο Δημοτικό στάδιο της Βέροιας.

Οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές της Βέροιας υποδέχθηκαν την ομάδα Βετεράνων της Θεσσαλονίκης σε ένα ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση 20χρονης συμπολίτισσάς μας.

Το τελικό σκορ ήταν 3-3, με τους Αλεξιάδη, Τρούπκο και Ανανιάδη να πετυχαίνουν τα γκολ των γηπεδούχων και τους Κάκογλου, Τσέκο, Κουγιουμτζίδη να σκοράρουν για τους φιλοξενούμενους.

Οι Βετεράνοι της Βέροιας αγωνίστηκαν με τους εξής: Ταραμονλής, Κελεσίδης, Τσιρέλας, Μίλης, Παγγούρας, Μελετίδης, Κατσώνης, Παπατζίκος, Ελευθεριάδης, Τρούπκος, Αλεξιάδης.

Έπαιξαν και οι Λύχνας, Ορδουλίδης, Μαντζιαρίδης, Πετρίδης, Γ. Κωνσταντινίδης, Τσιούχας, Δ. Καρασαββίδης, Αδαλόγλου, Ανανιάδης, Κολεσίδης, Τουτουντζίδης.

Για τους Βετεράνους της Θεσσαλονίκης έπαιξαν οι εξής: Μποϊκογλου, Δαλιόγλου, Σταυρίδης, Κάκογλου, Κωφίδης, Σακελλαρίδης, Αϊδινίου, Τσέκος, Σαμολαδάς, Δρογαλάς, Παρασχάκης.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Σαμλίδης, Κουγιουμτζίδης, Μπουρδάμης, Τσουρέλας, Καπουσούζης, Ασλανίδης, Σουργουτσής, Κεχαγιάς, Δρακίδης, Καφκενάρης.

Στην συνέχεια ακολούθησε ο αγώνας μεταξύ της ομάδας Άμεσης Δράσης Θεσ/νίκης και της ομάδας του Προέδρου της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, στην οποία έπαιξαν μεταξύ άλλων το μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδας και παλιός παίκτης της «Βασίλισσας» Κινγκ Φερέιρα και ο γιος του Προέδρου της ΠΑΕ και μέλος του Δ.Σ. Νίκος Αρβανιτίδης.

Το τελικό σκορ ήταν 2-3 για τους φιλοξενούμενους, με τους Σταύρο Παπαδόπουλο και Γιώργο Γιούπη να πετυχαίνουν τα γκολ της Βεροιώτικης ομάδας.

Λόγω της κακοκαιρίας που ακολούθησε, ματαιώθηκε η ποντιακή συναυλία που ήταν προγραμματισμένη να γίνει με τους Αλέξη Παρχαρίδη, Βασίλη Μιχαηλίδη και Κώστα Καραπαναγιωτίδη. 

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ…