- ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Posted
- Διαβάστηκε 1463 φορές
- Φωτορεπορτάζ
"Πρώτη" με φιλοδοξίες στον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων (φωτο)
Την πρώτη συγκέντρωση για την νέα σεζόν πραγματοποίησε την Πέμπτη (21/07) ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων.
Αφού πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός με αφορμή την έναρξη της νέας περιόδου ο Γιώργος Ντάμτσιος και οι 30 ποδοσφαιριστές του έκαναν και την πρώτη τους προπόνηση.
Στην πρώτη των Τρικάλων το παρών έδωσε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο με επικεφαλής τον Βασίλη Παπαδόπουλο.
Παρών τα 8 νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας αλλά και επτά νεαροί ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα της προετοιμασίας. Πρόκειται για τους παίκτες που κατά το τέλος της περσινής περιόδου πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους με την ομάδα των Τρικάλων στην Α1.
Στην πρεμιέρα το παρών έδωσαν και πολλοί φίλαθλοι, οι οποίοι θέλησαν από την πρώτη μέρα να εμψυχώσουν τους παίκτες για την νέα σεζόν.
Ακολουθούν σε νέο ρεπορτάζ οι δηλώσεις του προπονητή και παικτών των Τρικάλων.
ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ...
Φωτορεπορτάζ
https://www.kerkidasport.gr/ola-ta-arthra/8824-proti-me-filodoksies-ston-m-aleksandro-trikalon#sigProIdc5aa9bf728
Σχετικά Άρθρα
-
Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας: Οικογενειακό κλίμα και... μπάρμπεκιου μετά την προπόνηση! -
Νέο Γενικό Αρχηγό ανακοίνωσε η "Βασίλισσα" -
Σύνθημα νίκης και κάλεσμα στον κόσμο από τη Βέροια ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα: «Γινόμαστε ο 12ος παίκτης» -
Ντέρμπι με «βαριά» φανέλα και άρωμα Super League: Αφιέρωμα στις μάχες Βέροιας – ΠΑΣ Γιάννινα



