- ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Posted
- Διαβάστηκε 944 φορές
- Φωτορεπορτάζ
Α' ΕΠΣΗ: Παραμονή για Ολυμπιακό Νάουσας, υποβιβασμός για Παλαιοχώρι (φωτο)
Σε έναν «τελικό» επιβίωσης για τα play out της Α’ ΕΠΣΗ, ο Ολυμπιακός Νάουσας εκμεταλλεύτηκε την έδρα του, επικράτησε με 3-1 του Άρη Παλαιοχωρίου και εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία. Αντίθετα, η ήττα αυτή σήμανε τον μαθηματικό υποβιβασμό την ομάδα του Παλαιοχωρίου στη Β’ κατηγορία.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι στο γήπεδο και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα μόλις στο 5’ με τον Τσιάπα, βάζοντας από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη, ενώ στα μέσα του πρώτου μέρους ο Κουκούγια ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός "κλείδωσε" τη νίκη του με τον Κωστόπουλο στο 60' να διαμορφώνει το 3-0, ενώ το Παλαιοχώρι το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει ένα τέταρτο αργότερα με αυτογκόλ σε 3-1, που οποίο όμως δεν ήταν αρκετό για να του δώσει ελπίδες σωτηρίας.
Με τη λήξη της αναμέτρησης, οι παίκτες του Ολυμπιακού Νάουσας πανηγύρισαν έξαλλα την παραμονή τους, καθώς κατάφεραν να βγουν νικητές από την διαδικασία των play out. Στον αντίποδα, οι άνθρωποι του Παλαιοχωρίου δεν μπόρεσαν να κρύψουν την απογοήτευσή τους, καθώς η επόμενη σεζόν θα τους βρει στη χαμηλότερη κατηγορία.
Διαιτησία: Χρυσέλης (Καραγκιζόπουλος, Νατσιούρας)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.: Σαράντης, Μήτσικας Αλ., Λένος, Κατσαράκης (66′ Σεπιτάνος), Γαλανός, Μάινος, Κουκούγια, Βασιλείου, Ταχυδρομίδης (66′ Σύρκος Π.), Κωστόπουλος, Τσιάπας (66′ Κωνσταντινίδης Β.)
ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ: Ματράκας, Ντοντσέκο, Πουλιόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος (59′ Μίχος), Μπρινιάς (59′ Γκιόκα), Γεωργιάδης Ι. (46′ Γαλατσίδας), Μάλο (46′ Μητσιώτης Α.), Γεωργιάδης Δ., Μαρκατόπουλος, Μητσιώτης Γ., Κίρτσογλου
Φωτορεπορτάζ
https://www.kerkidasport.gr/ola-ta-arthra/39022-a-epsi-paramoni-gia-ton-olympiako-naousas-ypovivasmos-gia-to-palaioxori#sigProId5e04370451







