- ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Posted
- Διαβάστηκε 878 φορές
- Φωτορεπορτάζ
Γ’ ΕΠΣΗ: Το Λιανοβέργι «άλωσε» το Κλειδί και κατέκτησε τον τίτλο! (φωτο)
Σε έναν πραγματικό «τελικό» μπροστά σε πολλούς φιλάθλους, που κράτησε την αγωνία στα ύψη μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, η Δόξα Λιανοβεργίου αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια. Επικρατώντας εκτός έδρας του Εθνικού Κλειδίου με 1-2, κατάφερε να προσπεράσει τον αντίπαλό της στην τελική ευθεία και να κόψει πρώτη το νήμα της Γ’ ΕΠΣΗ.
Οι δύο ομάδες μπήκαν στο γήπεδο ισόβαθμες στους 37 βαθμούς, μετατρέποντας την αναμέτρηση σε αγώνα «ζωής ή θανάτου». Το Λιανοβέργι, πιο αποτελεσματικό στις κρίσιμες στιγμές, πήρε το πολύτιμο τρίποντο που το έφερε στους 40 βαθμούς, αφήνοντας το Κλειδί στη 2η θέση και πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Β’ Κατηγορία μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, που είχε τυπικό χαρακτήρα, ο Πλάτανος επικράτησε με 2-1 του Καμποχωρίου. Με αυτή τη νίκη ο Πλάτανος έφτασε τους 12 βαθμούς, κλείνοντας τη χρονιά με θετικό πρόσημο, ενώ το Καμποχώρι παρέμεινε στην 3η θέση της τελικής κατάταξης με 25 βαθμούς.
Γ’ ΕΠΣΗ PLAY OFF - 6η αγωνιστική
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Πλάτανος – Καμποχώρι 2-1
Κλειδί – Λιανοβέργι 1-2
ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Λιανοβέργι 40
2. Κλειδί 37
3. Καμποχώρι 25
4. Πλάτανος 12
Δείτε παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα από τον "τελικό"...
Φωτορεπορτάζ
https://www.kerkidasport.gr/ola-ta-arthra/38885-g-epsi-to-lianovergi-alose-to-kleidi-kai-katektise-ton-titlo-foto#sigProId3c76620998
Σχετικά Άρθρα
-
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Τα ζευγάρια και το πρόγραμμα της φάσης των "16" – Μεγάλα ματς έβγαλε η κληρωτίδα -
Γ' Εθνική: Οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής – Ποιοι «σφυρίζουν» στα σαββατιάτικα ματς Βέροιας και Νάουσας -
Όλα τα γκολ του GOAT: Δείτε σε ένα βίντεο και τα 126 τέρματα του Λιονέλ Μέσι με την Εθνική Αργεντινής! -
«Αντίο, βασιλιά»: Η παραμυθένια αυλαία του Λιονέλ Μέσι στην Εθνική Αργεντινής!



