ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κοπανός - Μακροχώρι 1-1: Μοιρασιά βαθμών, άτυχος ο Παντζαρτζίδης (φωτο)

Κοπανός - Μακροχώρι 1-1: Μοιρασιά βαθμών, άτυχος ο Παντζαρτζίδης (φωτο)

Σε μια αδιάφορη βαθμολογικά αναμέτρηση με έντονο το στοιχείο της μονομαχίας, ΓΑΣ Κοπανού και Μακροχώρι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΗ.

Το αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού, με τις δύο ομάδες να έχουν τις δικές τους καλές στιγμές, ωστόσο το ματς επισκιάστηκε από την ατυχία των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος. Συγκριμένα, ο Παντζαρτζίδης τραυματίστηκε και αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο, καθώς δέχθηκε ένα χτύπημα στον αχίλλειο τένοντα και η ανησυχία είναι έκδηλη, καθώς αναμένονται οι εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς.

Αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ νωρίς. Μόλις στο 20’, ο Θέμης Γιαγτζίδης βρήκε δίχτυα, δίνοντας το προβάδισμα στον Κοπανό.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για την ισοφάριση και στο 75’ ο Αντώνης Λίπε έγραψε το 1-1, χαρίζοντας στο Μακροχώρι τον βαθμό της ισοπαλίας. Έτσι, ο Κοπανός έφτασε τους 30 πόντους και παρέμεινε στην 6η θέση, ενώ το Μακροχώρι ανέβηκε στους 27, διατηρώντας την απόσταση ασφαλείας από τις χαμηλότερες θέσεις.

Και οι δύο ομάδες έδειξαν για ακόμη μια φορά ότι είναι αξιόμαχα σύνολα που παλεύουν κάθε παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Δείτε παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα από την αναμέτρηση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 23/03…