- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 828 φορές
- Φωτορεπορτάζ
Τιμήθηκε ο Σάκης Σίμπος - Μια μορφή που ενώνει Βέροια και Κοζάνη (φωτο)
Πριν την έναρξη του γειτονικού ντέρμπι Κοζάνη - Βέροια, όπου η «Βασίλισσα» επικράτησε με 1-2, πραγματοποιήθηκε τιμητική βράβευση στον Σάκη Σίμπο, μια ιστορική μορφή του Βεροιώτικου και Κοζανίτικου ποδοσφαίρου.
Ο Σίμπος πήρε μεταγραφή το 1976 από τους «ερυθρόλευκους» στους «κυανέρυθρους» και από τότε κατοικεί στη πόλη της Βέροιας, όπου παντρεύτηκε και δημιούργησε μία πολύ όμορφη οικογένεια.
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που άφησε έντονο αποτύπωμα φορώντας τη φανέλα των δύο ομάδων της Μακεδονίας, τιμήθηκε για τη συμβολή του και το ήθος που τον χαρακτήριζε σε όλη την πορεία του.
Παραμένει ένας άνθρωπος αγαπητός και στις δύο πόλεις, ενώνει κόσμους και χρώματα και αποτελεί ζωντανό σύμβολο της ποδοσφαιρικής ιστορίας της περιοχής.
Φωτορεπορτάζ
View the embedded image gallery online at:
https://www.kerkidasport.gr/ola-ta-arthra/37305-timithike-o-sakis-simpos-mia-morfi-pou-enonei-veroia-kai-kozani-foto#sigProIdf45e5321cf
https://www.kerkidasport.gr/ola-ta-arthra/37305-timithike-o-sakis-simpos-mia-morfi-pou-enonei-veroia-kai-kozani-foto#sigProIdf45e5321cf
Σχετικά Άρθρα
-
Θύελλα Κατσικάς: «Ευχαριστώ» στους φιλάθλους και στη Νάουσα -
«Επικίνδυνες» αποστολές για τους πρωτοπόρους στην 3η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΗ -
Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας: Διπλό «διαζύγιο» με Μουστάκα και Βαρσαμόπουλο! -
Γ' Εθνική (3ος όμιλος): "Χρυσό" διπλό για τη Βέροια, "σεφτέ" η Νάουσα – Αποτελέσματα και βαθμολογία



