- Γ' ΕΘΝΙΚΗ
- Posted
- Διαβάστηκε 3844 φορές
- Φωτορεπορτάζ
Η κατάσταση του Δημοτικού σταδίου Βέροιας μετά την συναυλία (φωτο)
Μια "αυτοψία" στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού σταδίου Βέροιας έκανε σήμερα το kerkidasport.gr, δύο μέρες μετά τη μεγάλη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού και μια μέρα πριν τον αγώνα πρωταθλήματος της Αγ. Μαρίνας με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης.
Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε, ο χλοοτάπητας δεν φαίνεται -ευτυχώς- να υπέστη πολύ μεγάλες ζημιές, ωστόσο με μια γενική ματιά δεν δείχνει και στην καλύτερή του κατάσταση, με ορισμένα σημεία του να είναι προβληματικά, αφού είτε το χορτάρι είναι "καμένο", είτε υπάρχουν κάποιες λακκούβες.
Σύμφωνα πάντως με τους ανθρώπους του γηπέδου, η κατάσταση θα βελτιωθεί άμεσα και θα είναι έτοιμος ο αγωνιστικός χώρο για τα συνεχόμενα παιχνίδια που θα δίνουν ο ΝΠΣ Βέροια και η Αγ. Μαρίνα.
Φωτορεπορτάζ
https://www.kerkidasport.gr/ola-ta-arthra/29722-i-katastasi-tou-dimotikoy-stadiou-veroias-meta-tin-synavlia-foto#sigProId2ac35a70dc
Σχετικά Άρθρα
-
Βέροια: Ικανοποίηση και "στροφή" στη Φλώρινα - Πότε έρχεται ο Τάτζιο Τζέιμς -
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Τα ζευγάρια και το πρόγραμμα της φάσης των "16" – Μεγάλα ματς έβγαλε η κληρωτίδα -
Γ' Εθνική: Οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής – Ποιοι «σφυρίζουν» στα σαββατιάτικα ματς Βέροιας και Νάουσας -
Όλα τα γκολ του GOAT: Δείτε σε ένα βίντεο και τα 126 τέρματα του Λιονέλ Μέσι με την Εθνική Αργεντινής!



