- Γ' ΕΘΝΙΚΗ
- Posted
- Διαβάστηκε 3822 φορές
- Φωτορεπορτάζ
Η κατάσταση του Δημοτικού σταδίου Βέροιας μετά την συναυλία (φωτο)
Μια "αυτοψία" στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού σταδίου Βέροιας έκανε σήμερα το kerkidasport.gr, δύο μέρες μετά τη μεγάλη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού και μια μέρα πριν τον αγώνα πρωταθλήματος της Αγ. Μαρίνας με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης.
Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε, ο χλοοτάπητας δεν φαίνεται -ευτυχώς- να υπέστη πολύ μεγάλες ζημιές, ωστόσο με μια γενική ματιά δεν δείχνει και στην καλύτερή του κατάσταση, με ορισμένα σημεία του να είναι προβληματικά, αφού είτε το χορτάρι είναι "καμένο", είτε υπάρχουν κάποιες λακκούβες.
Σύμφωνα πάντως με τους ανθρώπους του γηπέδου, η κατάσταση θα βελτιωθεί άμεσα και θα είναι έτοιμος ο αγωνιστικός χώρο για τα συνεχόμενα παιχνίδια που θα δίνουν ο ΝΠΣ Βέροια και η Αγ. Μαρίνα.
Φωτορεπορτάζ
https://www.kerkidasport.gr/ola-ta-arthra/29722-i-katastasi-tou-dimotikoy-stadiou-veroias-meta-tin-synavlia-foto#sigProId2ac35a70dc
Σχετικά Άρθρα
-
Super League: Δυνατή πρεμιέρα με ευρείες νίκες για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Η βαθμολογία -
Ποια είναι η ΜΠΑΜ FC που αντιμετώπισε η ΒΕΡΟΙΑ – Η νεανική "απόβαση" στις κερκίδες -
ΒΕΡΟΙΑ - ΜΠΑΜ FC 1-0: Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του φιλικού αγώνα -
Πρώτο φιλικό και χρήσιμα συμπεράσματα στο Αιγίνιο για τον "Κένταυρο" Ολυμπιακό Λουτρού



