- ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Posted
- Διαβάστηκε 2345 φορές
- Φωτορεπορτάζ
Τι έγινε στην εμβόλιμη 4η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΗ (φωτο)
Με τα παιχνίδια της εμβόλιμης 4ης αγωνιστικής, συνεχίστηκε την Τετάρτη (16/11) το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.
Μόνη πρώτη στη βαθμολογία παρέμεινε η Αγία Μαρίνα που κέρδισε και τη Μελίκη με σκορ 3-0, ενώ στην δεύτερη θέση και σε απόσταση 2 βαθμών συνεχίζουν να βρίσκονται τα Τρίκαλα, που επικράτησαν με 1-0 της Βέροιας Β'.
Στο γήπεδο του Κοπανού, η τοπική ομάδα και το Μακροχώρι διασταύρωσαν τα ξίφη τους (1-1) και μοιράζονται την 3η θέση της βαθμολογίας με 7 πόντους.
Στη Νάουσα ο τοπικός ΦΑΣ γνώρισε την ήττα στο τέλος από τα Λευκάδια με 1-2, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τους πρώτους τους πόντους στο πρωτάθλημα και τους γηπεδούχους να μένουν ουραγοί χωρίς βαθμό!
Τέλος, ο Άγιος Γεώργιος με την Αλεξάνδρεια (το ματς ξεκίνησε στις 4μμ) αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, με τους γηπεδούχους να μένουν πίσω στο σκορ αλλά να ισοφαρίζουν στο τέλος του παιχνιδιού.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
Α' ΕΠΣΗ - 4η αγωνιστική
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τρίκαλα - Βέροια Β' 1-0
Νάουσα - Λευκάδια 1-2
Αγ. Γεώργιος - Αλεξάνδρεια 1-1
Αγ. Μαρίνα - Μελίκη 3-0
Κοπανός - Μακροχώρι 1-1
ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑΔΙΑ
Φωτορεπορτάζ
https://www.kerkidasport.gr/ola-ta-arthra/26417-a-epsi-ti-egine-stin-simerini-emvolimi-agonistiki-foto#sigProIded22aabbfd
Σχετικά Άρθρα
-
Super League: Δυνατή πρεμιέρα με ευρείες νίκες για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Η βαθμολογία -
Ποια είναι η ΜΠΑΜ FC που αντιμετώπισε η ΒΕΡΟΙΑ – Η νεανική "απόβαση" στις κερκίδες -
ΒΕΡΟΙΑ - ΜΠΑΜ FC 1-0: Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του φιλικού αγώνα -
Πρώτο φιλικό και χρήσιμα συμπεράσματα στο Αιγίνιο για τον "Κένταυρο" Ολυμπιακό Λουτρού



