- ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Posted
- Διαβάστηκε 1398 φορές
- Φωτορεπορτάζ
Απονεμήθηκε ο τίτλος του πρωταθλητή στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (φωτο)
Το απόγευμα της Μ. Τετάρτης στο Δημοτικό στάδιο Αλεξάνδρειας, πραγματοποιήθηκε η απονομή του τίτλου στον πρωταθλητή της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.
Την απονομή έκανε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φώτης Δημητριάδης και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, ενώ το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Γιώργος Καραμελίδης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξάνδρειας Απόστολος Ρεσινιώτης, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Κρουστάλλης, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΗ Δημήτρης Βλαχάκης, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Παπαδημητρίου και Γιάννης Σαρρηκυριακίδης και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ημαθίας Σταύρος Γιαναβαρτζής.
Πριν από την απονομή του κυπέλλου τιμήθηκε από την ΕΠΣΗ ο παράγοντας του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας Νίκος Ελευθερίου για την πολυετή του προσφορά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας, ενώ μετά τις βραβεύσεις ακολούθησε ο φιλικός αγώνας του ΠΑΟΚ με την ομάδα των ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ.
Φωτορεπορτάζ
https://www.kerkidasport.gr/ola-ta-arthra/1643-aponemithike-o-titlos-tou-protathliti-ston-paok-aleksandreias#sigProIdaa1e568956
Σχετικά Άρθρα
-
Νάουσα: Επιστροφή Λαφάρα, μπαίνει ο Γιόνδης - Κινητοποίηση για το πρώτο εντός έδρας ματς -
Το project που αποδίδει καρπούς: Η νέα γενιά της Βέροιας και το στοίχημα που κερδίζεται καθημερινά -
Στο Καυτανζόγλειο για το Ηρακλής – Λεβαδειακός ορίστηκε ο Γιώργος Χριστοδούλου -
Το ποδόσφαιρο που κερδίζει στην Ημαθία, η μεγάλη ατυχία του Φασίδη και η κούρσα των δύο



