• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 3317 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα η μεταβίβαση της ομάδας;

Σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση που όρισε με χθεσινή ανακοίνωσή του το νεοεκλεγέν ΔΣ του ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ, προκειμένου να προχωρήσουν οι απαιτούμενες διαδικασίες για την μεταβίβαση της ομάδας στους ενδιαφερόμενους κ.κ. Αναστασιάδη και Καλαϊτζίδη.

Μάλιστα, χθες αργά το βράδυ συναντήθηκαν οι κ.κ. Αγάπιος Αναστασιάδης και Κώστας Γερουλίδης (εκπροσώπησε τον Ανδρέα Καλαϊτζίδη που βρίσκεται εκτός Ημαθίας), με τους κ.κ. Κατσαβό, Ανθυμιάδη (περσινό υπεύθυνο των τμημάτων υποδομών), όπου οι δύο τελευταίοι υποσχέθηκαν ότι θα παραδώσουν την ομάδα, ενώ υπήρξε και ενημέρωση για το πώς έχουν τα πράγματα στα τμήματα υποδομών της "Βασίλισσας".

Έτσι, αν όλα πάνε καλά και δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής (γιατί πολλά έχουν δει τα μάτια μας τον τελευταίο καιρό), τότε σήμερα το απόγευμα στην συνάντηση που θα γίνει στα γραφεία της ΠΑΕ, θα ανακοινωθεί η μεταβίβαση της ομάδας στους Αγάπιο Αναστασιάδη και Ανδρέα Καλαϊτζίδη, οι οποίοι θα την "τρέξουν" στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.