ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τα δεδομένα για ΒΕΡΟΙΑ και ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ αν επιτευχθεί η συμφωνία

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι κρίσιμες διαπραγματεύσεις μεταξύ της διοίκησης του ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ και των κ.κ. Αναστασιάδη-Καλαϊτζιδη, ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ μιας και σε 20 μόλις ημέρες είναι προγραμματισμένη η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής!

Αν όλα πάνε καλά και τελικά επιτευχθεί η συμφωνία και η "Βασίλισσα" αγωνιστεί στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, τότε τα δεδομένα θα είναι τα εξής:

Οι παίκτες που αυτή την στιγμή βρίσκονται στο δυναμικό της ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ, θα μεταπηδήσουν στη ΒΕΡΟΙΑ, κάτι που θα γίνει μετά τον αγώνα κυπέλλου του "Μέγα" με αντίπαλο τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή (27/8). Φυσικά το ρόστερ της "Βασίλισσας" θα ενισχύσουν και παιδιά από την Κ19 των κυανέρυθρων.

Στην συνέχεια και μέχρι τις 31/8 ο περσινός νταμπλούχος της ΕΠΣΗ θα δηλωθεί για να πάρει μέρος στην Α' κατηγορία, ενώ στην "Βασίλισσα" εκτός από παίκτες θα μεταπηδήσει από την Αγ. Μαρίνα και το προπονητικό τιμ, με επικεφαλής τον Τάκη Τσακαλίδη, που την περσινή περίοδο ήταν άμεσος συνεργάτης του Σπ. Μπαξεβάνου και στη συνέχεια του Ν. Καρύδα στους "κυανέρυθρους".

Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΑ, θα επιτευχθεί η συμφωνία και η βεροιωτικη ομάδα θα περάσει στα χέρια των κ.κ. Αναστασιάδη-Καλαϊτζιδη.

Άλλωστε, τόσο ο Αχιλλέας Μπίκας όσο και ο Ευριπίδης Κατσαβός και η νέα διοίκηση, δήλωναν τις προηγούμενες μέρες ότι ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ σε περίπτωση που βρισκόταν κάποιος ενδιαφερόμενος.

Ας θυμηθούμε τα όσα έλεγαν:

- Αχιλλέας Μπίκας στην Γ.Σ. της 17/8

"Εάν κατά τη θητεία του νέου ΔΣ, ακόμη και τώρα στο ξεκίνημα, βρεθεί διάδοχη κατάσταση, θα παραδώσουν την διοίκηση στους ενδιαφερόμενους".

- Ανακοίνωση του νέου ΔΣ

"Καλούμε έστω και την ύστατη αυτή στιγμή οποιονδήποτε επιθυμεί να αναλάβει τις τύχες τις ομάδας και να συμβάλει στην προσπάθεια για συμμετοχή της ομάδας στην Γ ΄κατηγορία να μας γνωρίσει την πρόθεση του".

- Πρόεδρος Ευρ. Κατσαβός

"Δηλώνουμε υπεύθυνα ακόμα μια φορά ότι αποτελούμε την έσχατη λύση της ομάδας, προκειμένου αυτή να συνεχίσει να υπάρχει και να μην σβήσει από τον ποδοσφαιρικό χάρτη, και τονίζουμε οτι οποιαδήποτε στιγμή βρεθεί σοβαρός επενδυτής για να αναλάβει τις τύχες της, επί τόπου και χωρίς ενδιάμεσους, θα παραδώσουμε τη διοίκηση της ομάδας".