Σε επαναληπτικές εκλογές οδηγείται η ΒΕΡΟΙΑ - Οριστική αποχώρηση Μπίκα

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (31/7) στον πολυχώρο «Ελιά», η γενική συνέλευση και οι εκλογές του ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ, μετά την οριστική αποχώρηση της οικογένειας Μπίκα από την ομάδα.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, δεν υπήρξε εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ανάληψη της διοίκησης της ομάδας και έτσι η εκλογική διαδικασία θα επαναληφθεί την ερχόμενη Δευτέρα 7 Αυγούστου την ίδια ώρα, παίρνοντας παράταση για να βρεθεί διάδοχη λύση.

Στην αίθουσα έδωσαν το παρών αρκετά μέλη και φίλαθλοι της ομάδας, ενώ υπήρξαν και κάποιες τοποθετήσεις μελών του ερασιτέχνη.

Ο παλιός πρόεδρος της «Βασίλισσας» Απόστολος Εμμανουηλίδης, έκανε μια τελευταία προσπάθεια, προτρέποντας τον Αχιλλέα Μπίκα να παραμείνει η οικογένειά του στην ομάδα, όμως ο νεαρός επιχειρηματίας τόνισε κατηγορηματικά ότι η αποχώρηση είναι οριστική.

Τοποθέτηση με… χοντρά λόγια έκανε ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος Στέφανος Αποστολίδης, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι διαθέτει από την πλευρά του κάποια χρήματα (15.000 ευρώ) και περιμένει κι άλλους επιχειρηματίες για να «τρέξουν» την ομάδα τη νέα σεζόν.

Μίλησαν επίσης οι κ.κ. Τέλης Μπατάκης, Στέργιος Διαμάντης, Γιώτης Ιορδανίδης και Ανδρέας Καλαϊτζίδης, με τους δύο τελευταίους να θέτουν εαυτόν στη διάθεση της νέας προσπάθειας, όχι μόνο ηθικά αλλά και οικονομικά.

Το παρήγορο της όλης υπόθεσης είναι ότι σε αυτή την ημίωρη διαδικασία, "μαζεύτηκαν" περίπου 70 χιλιάδες ευρώ, με "προτεργάτες" τους κ.κ. Αποστολίδη, Ιορδανίδη, Καλαϊτζίδη και έναν ακόμη τοπικό επιχειρηματία, κάτι που σιγουρα θα βοηθήσει στην προσπάθεια εξευρεθούν κι άλλοι επιχειρατίες, ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό των 200χιλ. ευρώ που χρειάζεται μία ομάδα για να πάρει μέρος στη Γ' Εθνική, στην οποία δήλωσε ήδη συμμετοχή η ΒΕΡΟΙΑ.

Το δύσκολο όμως θα είναι αυτοί οι επιχειρηματίες να μπορέσουν να κάνουν μια "σύμπραξη" ώστε να λειτουργήσουν τη νέα 9μελή διοίκηση του ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ.