ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΣΧΟΛΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1382 φορές

Ο σημαντικός ρόλος των φιλάθλων

Ποτέ η ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ δεν είχε πρόεδρο με τόση «τρέλα», που παίρνοντας την σκυτάλη από τον πετυχημένο Γιώργο Αρβανιτίδη, τον οποίο όλοι πρέπει να ευχαριστήσουμε, έβαλε σαν στόχο να πάει την ομάδα πολύ ψηλά.

Αν εξαιρέσουμε την χρονιά που η ΒΕΡΟΙΑ είχε στις τάξεις της τους Τσαλουχίδη Μητρόπουλο και Προτάσοφ, ποτέ ξανά δεν είχε τόσο ποιοτικό ρόστερ. Ακόμα και την ώρα αυτή που… μιλάμε, μπορεί να «κλείνει» και άλλη μεταγραφή!

Πληρότητα σε όλες τις θέσεις με τουλάχιστον δύο παίκτες σε κάθε θέση, κάτι που θα αποφέρει ανταγωνισμό στην ομάδα και συνεπώς την άνοδο της αγωνιστικότητας της.

Από ότι φάνηκε στα παιχνίδια με τον Πανθρακικό και την Ξάνθη, η «Βασίλισσα» είναι σε καλά χέρια. Ο Γκρανερο χτίζει από την αρχή μια ομάδα που μπαίνει στο γήπεδο με νοοτροπία νικητή και με επιθετική γραμμή που δείχνει ότι μπορεί να διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα στην Ελλάδα!

Μια ομάδα την συνθέτουν η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι. Η διοίκηση αν και συνεχίζει τις μεταγραφές, ήδη έκανε το καθήκον της, η ομάδα δείχνει ότι φέτος θα μας χαρίσει πολλές συγκινήσεις, μένει ο δικός μας ρόλος.

Υπομονή, στήριξη της ομάδας και το πιο σημαντικό: αυτοί οι ποδοσφαιριστές αξίζουν να παίζουν σε γεμάτο γήπεδο, εξ άλλου πάντα οι γεμάτες κερκίδες ντοπάρουν και ανεβάζουν την απόδοση της ομάδας!

Σχόλιο: Τασος Ασικίδης