ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1417 φορές

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι

Με ήττα έκλεισε τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του ο ΝΠΣ Βέροια, καθώς στο πλαίσιο της εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, έχασε στη Θέρμη από τον τοπικό Θερμαϊκό με 1-0.

Οι Βεροιώτες που έχουν ήδη υποβιβαστεί στο τοπικό πρωτάθλημα, παίζοντας και με κάποια νέα παιδιά στη σύνθεσή τους, δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι καλό από το παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που είχε ισχυρό κίνητρο και ήθελε πάση θυσία τους τρεις βαθμούς, για να κλειδώσει και μαθηματικά την παραμονή της!

Στο πρώτο ημίχρονο το θέαμα ήταν μέτριο, με πολλά λάθη κυρίως από τους «κυανέρυθρους». Οι δύο ομάδες προσπάθησαν, με τους γηπεδούχους να έχουν μια κλασική ευκαιρία στο 38', όταν ο Γκαργκαλατζίδης με σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της Βεροιώτικης εστίας, ενώ τους "κυανέρυθρους" να έχουν δύο καλές στιγμές στο 22' με τον Χατζηπάντο που βγήκε απέναντι στον Μαντζάρη αλλά πριν προλάβει να γίνει επικίνδυνος τον έκοψε αντίπαλος και στο 30' με κεφαλιά του Φασίδη που απέκρουσε ενστικτωδώς ο αντίπαλος γκολκίπερ.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ανέβηκε κάπως, οι παίκτες των δύο ομάδων προσπάθησαν περισσότερο, έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση, περιόρισαν τα λάθη, αλλά και πάλι έλειψαν οι κλασικές ευκαιρίες.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έδειχναν να θέλουν πιο πολύ τη νίκη και τελικά την κατέκτησαν, με ένα γκολ που πέτυχε στο 78ο λεπτό του παιχνιδιού ο Τσακιρίδης, ο οποίος μετά από φάουλ - γέμισμα στη Βεροιώτικη περιοχή, έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσανασίδη, γράφοντας το 1-0 που έμεινε μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κοσμάνος από τη Λάρισα, με βοηθούς τους Στεργιακούλη (Λάρισας) και Κουτσικανίδη (Πιερίας).

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ (Χαλιλάι): Μαντζάρης, Τσιάτσιος, Σενγκέργκης, Κουρέλλας, Νικολαΐδης, Βαβλιάκης (80’ Παπαστεριανός), Αναστασιάδης (72’ Κολέτσι), Γκαργκαλατζίδης (85’ Αγγελίδης), Φούσκας (46’ Πουρνάρας), Ασήμογλου (72’ Τσακιρίδης), Γεωργιάδης.

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ (Τσαλουχίδης): Τσανασίδης, Γράτσιανος (57' Βασιλειάδης), Ζε Εσόνο, Μπλέτσας, Τζόρνταν (80' Σωτηριάδης), Μπάλλας (69' Μιχαηλίδης), Βασιλακάκης, Γανόπουλος, Ντόγος, Χατζηπάντος (80' Κετόγλου), Φασίδης.