ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

"Παραμιλούν" οι επισκέπτες της SportExpo με το περίπτερο της "Βασίλισσας" (φωτο)

Η «Βασίλισσα του Βορρά» είναι εδώ, το βροντοφωνάζει δυναμικά και μέσα από το μάρκετινγκ, με το διαδραστικό περίπτερό της, στη SPORTEXPO.

Εντυπωσιάζει και οργανωτικά, με τον παλιό διεθνή τερματοφύλακα και νυν ραδιοφωνικό παραγωγό Γιώργο Μύρτσο, να διερωτάται, όταν πρωτοείδε το περίπτερο, τι δουλειά έχει η... Μπαρτσελόνα σε μία αθλητική έκθεση στην Θεσσαλονίκη. Και όταν συνειδητοποίησε ότι επρόκειτο για το περίπτερο της ΒΕΡΟΙΑΣ, δεν σταμάτησε να μιλάει με τα πιο κολακευτικά λόγια στην εκπομπή του στον ARENAFM, στην οποία φιλοξένησε, τόσο τον Γενικό αρχηγό Αχιλλέα Μπίκα, όσο και τον άνθρωπο που επιμελήθηκε το design στο σταντ των “ροσομπλού”,  τον υπεύθυνο μάρκετινγκ της ομάδας, Κωνσταντίνο Μπίκα.

Πολλοί επισκέπτες, αφού περνούν από τα περίπτερα του ΠΑΟΚ και του ΑΡΗ, μένουν έκπληκτοι στην κυριολεξία από το περίπτερο της "Βασίλισσας", με τα έντονα χρώματα και το εντυπωσιακό design και δικαιολογημένα το κατατάσσουν ως ένα από τα πιο εντυπωσιακά περίπτερα της Έκθεσης.

Από εκεί διατίθενται προϊόντα της ΒΕΡΟΙΑΣ, είδη της μπουτίκ της, ενώ ο επισκέπτης, στο… διαδραστικό μέρος του περιπτέρου, προσπαθεί να σκοράρει, στήνοντας τη μπάλα σα να εκτελεί πέναλτι και σουτάρει, προσπαθώντας να τη στείλει μέσα στον κύκλο-τρύπα.

Το επισκέφθηκαν και πολλοί ποδοσφαιριστές της ομάδας, με πρώτους και καλύτερους, την πρώτη μέρα τους δύο αρχηγούς, Αλέξη Βεργώνη και Στέλιο Μαραγκό, ενώ την δεύτερη μέρα τους Κυριακίδη, Μπακάλη, Λεφίδη κ.α.

Από πλευράς διοίκησης, σε καθημερινή βάση, πέρα από τον Κώστα Μπίκα και τον Αχιλλέα Μπίκα, δίνει το παρών ο πρόεδρος Στέφανος Αποστολίδης (έχει και το περίπτερο της επιχείρησής του στην έκθεση FRESKON, η οποία συμπίπτει χρονολογικά με την SPORTEXPO), ενώ την επισκέπτονται και τα άλλα μέλη της διοίκησης, αλλά και οι μεγάλοι χορηγοί της ομάδας, οι αδελφοί Γιώργος και Χρήστος Μπίκας.

Την Πέμπτη το απόγευμα, ημέρα των εγκαινίων, βρέθηκε στο περίπτερο κι όλο το προπονητικό τιμ, με επικεφαλής τον προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη.

Τέλος, από το περίπτερο της "Βασίλισσας" πέρασαν επίσης ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο ευρωβουλευτής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Θόδωρος Ζαγοράκης, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσ/νίκης Γιώργος Ορφανός, όπως και πολλοί φίλαθλοι όχι μόνο της "Βασίλισσας" αλλά και άλλων ομάδων που ενθουσιάστηκαν και το χαρακτήρισαν ως ένα από τα ωραιότερα περίπτερα της έκθεσης!

Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ...