ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1515 φορές

« Ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται» και οι Τρικαλινοί τη θέση της ΒΕΡΟΙΑΣ στην S.L.

Να προκαταλάβουν τη δικαιοσύνη θέλουν στα Τρίκαλα, στην προσπάθειά των ανθρώπων της ποδοσφαιρικής ομάδας του Α.Ο.Τ. να κλέψει την θέση της ΒΕΡΟΙΑΣ στο πρωτάθλημα της SUPERLEAGUE.

Ως γνωστόν οι Τρικαλινοί από τότε που άλλαξε το ιδιοκτησιακό καθεστώς στην Βεροιώτικη ΠΑΕ, με τον Κώστα Παπαδόπουλο να παίρνει το τιμόνι από τον Θοδωρή Καρυπίδη, κίνησαν γη και ουρανό καταγγέλλοντας στην ΕΕΑ ότι ο νυν ιδιοκτήτης του ΑΡΗ συνεχίζει να εμφανίζεται και ιδιοκτήτης της ΒΕΡΟΙΑΣ!!!

Καταγγελίες ανυπόστατες, που μόνον στην φαντασία αυτών που «λιγουρεύονται» ανόδους με εξωαγωνιστικούς τρόπους και οι οποίες αύριο στην αρμόδια επιτροπή που θα συνεδριάσει για την υπόθεση, θα πέσουν στο κενό.

Το κείμενο που δημοσιεύτηκε στο siteτων Τρικάλων SporTrikala.gr, με τίτλο «ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΟΤ, ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ;», έχει ως εξής:

«  Η ΕΕΑ που συνεδριάζει αύριο σύμφωνα με πληροφορίες έκανε δεκτή την καταγγελία του ΑΟΤ.

“Oπως όλα δείχνουν ο ΑΟ Τρίκαλα κερδίζει την πρώτη μάχη και η ΕΕΑ έκανε δεκτή την καταγγελία του για την μετοχική σύνθεση της Βέροιας.

Συγκεκριμένα όπως τονίζουν στα Τρίκαλα, παρ’ ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει ανακοινώσει το deal για την πώληση της Βέροιας στον επιχειρηματία Κώστα Παπαδόπουλο, εξακολουθεί να εμφανίζεται ως ο ιδιοκτήτης τόσο της ομάδας της Ημαθίας, όσο όμως και της ΠΑΕ Άρης.

Με βάση την απόφαση η Βέροια πρέπει να υποβιβαστεί και την θέση της στην μεγάλη κατηγορία να πάρουν τα Τρίκαλα, θεωρείτε όμως βέβαιο ότι η ομάδα της Ημαθίας θα προσφύγει εναντίον της συγκεκριμένης απόφασης  η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο που θα συνεδριάσει και επίσημα η επιτροπή».